Η Φώφη Γεννηματά θυμήθηκε το… ΠΑΣΟΚ!

Η Φώφη Γεννηματά θυμήθηκε το… ΠΑΣΟΚ!

Με ώρα… ΠΑΣΟΚ ξεκίνησαν οι εργασίες της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής για το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Η Φώφη Γεννηματά ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας πως «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ» στο δρόμο που χάραξε ο ιδρυτής του Ανδρέας Παπανδρέου, σημείωσε πως πρωταγωνιστεί το ΠΑΣΟΚ στο ΚΙΝΑΛ και έδωσε έμφαση στην απόφαση που είχε ληφθεί τον Μάρτιο του 2019, στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, για αυτόνομη πορεία «με γνήσιες προοδευτικές θέσεις και με ανοικτό μέτωπο σε συντηρητικές θέσεις και στον λαϊκισμό».

Η Φώφη Γεννηματά χαρακτήρισε «προσχηματικές» τις αναφορές περί αιφνιδιασμού όσον αφορά το συνέδριο -καθώς -όπως είπε- όλοι γνώριζαν τον οδικό χάρτη. Απαντώντας στις προτάσεις για εκλογή συνέδρων είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει οργανώσεις βάσης και επομένως δεν μπορεί να εκλέξει συνέδρους.

Όπως είπε, σύνεδροι θα είναι οι εκλεγμένοι του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ του 2015 που παραμένουν ΠΑΣΟΚ και του συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ του 2019 μαζί με τα μέλη της ΚΟΕΣ.

Όπως είπε θα είναι ένα συνέδριο με ανοικτές πόρτες και να συζητήσει πολιτικά. 

Είναι αξιοσημείωτο πως δεν παρευρέθηκε ο ευρωβουλευτής και πρώην γραμματέας, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει εξαπολύσει πυρά απαιτώντας τη λειτουργία των οργάνων και ένα συνέδριο ανοικτό και δημοκρατικό.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Γερουλάνος ο οποίος έχει αμφισβητήσει συχνά τις θέσεις της ηγεσίας, ο Κώστας Σκανδαλίδης καθώς και οι κύριοι Κεγκέρογλου, Κωνσταντινόπουλος.

Κατά τις εργασίες αυτές θα αποφασιστεί η ημερομηνία του συνεδρίου που όπως αναμένεται θα διεξαχθεί εντός του Δεκεμβρίου. 

Διαβάστε επίσης: Χαρίτσης μετά τις δηλώσεις Καστανίδη: Αποκαλύπτεται η συμπαιγνία ΝΔ-ΚΙΝΑΛ (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter