Η φωτογραφία από το χθεσινό δείπνο που «έκλεψε» η Μέρκελ από τον Τσίπρα (Photos)

Η φωτογραφία από το χθεσινό δείπνο που «έκλεψε» η Μέρκελ από τον Τσίπρα (Photos)

Η θέα από την μαγευτική Καστέλα φαίνεται πως εντυπωσίασε την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού δείπνου που είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Άνγκελα Μέρκελ, ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε την στιγμή που ο Έλληνας πρωθυπουργός έδειχνε στην Καγκελάριο τη μοναδική θέα από τον λόφο του Προφήτη Ηλία. Αυτή η φωτογραφία κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου.

Ο Αλέξης Τσίπρας δημοσίευσε πρώτος τη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Υποδέχτηκα απόψε στην Αθήνα την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, σε μια Ελλάδα διαφορετική απ’ αυτή της προηγούμενης επίσκεψής της. Η Ελλάδα εξέρχεται από τη κρίση πιο δυνατή και γίνεται πια μέρος της λύσης για την ΕΕ που αντιμετωπίζει υπαρξιακά ερωτήματα».

Ωστόσο, φαίνεται πως άρεσε τόσο στην Γερμανίδα καγκελάριο που την «έκλεψε» από τον λογαριασμό του Έλληνα πρωθυπουργού και την ανέβασε και εκείνη στο Instagram με το σχόλιο:

«Η πρώτη μέρα του ταξιδιού της Καγκελαρίου στην Ελλάδα έληξε χθες με μια εντυπωσιακή θέα σε όλη την πρωτεύουσα» σχολίασε εκείνη.

Αλέξης Τσίπρας και Άνγκελα Μέρκελ δείπνησαν χθες το βράδυ στο εστιατόριο «Πανόραμα» στην Καστέλα και απόλαυσαν ψάρι και ψαρικά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του piraeuspress.gr το μενού περιελάμβανε ψαρόσουπα με φρέσκια σφυρίδα και συναγρίδα, ψητό χταπόδι και ψητό καλαμάρι, βραστά λαχανικά (μπρόκολο και κολοκυθάκια).

Τα πιάτα συνοδεύονταν από κόκκινο και λευκό κρασί ενώ για γλυκό οι δυο πολιτικοί ηγέτες γεύτηκαν το φημισμένο χειροποίητο εκμέκ του εστιατορίου, συνοδευόμενο από το επίσης χειροποίητο παγωτό.

Μαζί με το επιδόρπιο υπήρχαν φρούτα εποχής, μανταρίνι, πορτοκάλι, μήλο και αχλάδι.


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter