Η Gazprom «τρολάρει» τους Ευρωπαίους με ένα εριστικό βίντεο: «Έρχεται βαρύς χειμώνας…»

Η Gazprom «τρολάρει» τους Ευρωπαίους με ένα εριστικό βίντεο: «Έρχεται βαρύς χειμώνας…»

Ένα βίντεο που μόνο ειρωνικό θα μπορούσε να είναι προς την ΕΕ καθώς η ενεργειακή κρίση βρίσκεται σε εξέλιξη κι ένας δύσκολος χειμώνας για την Ευρώπη έρχεται, δημοσίευσε η ρωσική εταιρεία Gazprom στο Twitter.

Ο ρωσικός κολοσσός, ανέβασε στα social media βίντεο, το οποίο δείχνει τις στρόφιγγες του φυσικού αερίου να κλείνουν και την Ευρώπη να βυθίζεται σε έναν βαρύ χειμώνα. Στο βίντεο κυριαρχούν πλάνα από την παγωμένη Ευρώπη ενώ παράλληλα ακούγεται το soundtrack με τίτλο: «Ο χειμώνας θα είναι μεγάλος».

 

Το βίντεο, που κυκλοφορεί ευρέως στο Telegram αλλά και το Twitter τις τελευταίες ώρες, δεν έχει δημοσιευτεί σε κάποιον επίσημο λογαριασμό της Gazprom στα social media. Ωστόσο πολλοί χρήστες αναφέρουν ως πηγή την ίδια τη ρωσική εταιρεία.

Ένας από αυτούς τους χρήστες είναι και ο σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας, Αντόν Χεραστσένκο, ο οποίος δημοσίευσε το κλιπ με την ακόλουθη λεζάντα: «Η ρωσική Gazprom δημοσίευσε ένα βίντεο με τίτλο “Ο χειμώνας θα είναι μακρύς” στο οποίο η εταιρεία κλείνει τη ροή του αερίου και ξεκινάει η εποχή των παγετώνων στην Ευρώπη. Στ’ αλήθεια πιστεύουν ότι μπορούν να σκοτώσουν χιλιάδες Ουκρανούς, να κατακτήσουν περιοχές μιας άλλης χώρας και η Ευρώπη να κάνει τα στραβά μάτια φοβούμενη τον εκβιασμό τους με το αέριο;»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter