Η «Gazzetta dello Sport» θυμήθηκε τον οπλισμένο Ιβάν με αφορμή το Κυριακάτικο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η «Gazzetta dello Sport» θυμήθηκε τον οπλισμένο Ιβάν με αφορμή το Κυριακάτικο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Την ερχόμενη Κυριακή (12/1) στην 18η αγωνιστική της Superleague δεσπόζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα και η μεγαλύτερη ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» έκανε ήδη αναφορά στην ιστοσελίδα της για το ματς των δικεφάλων…

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη στα social media όπου έγραψε: «Κι η Τούμπα πάλι θα ‘ναι καζάνι». Στην ιστοσελίδα της «Gazzetta dello Sport» θυμήθηκαν όσα διαδραματίστηκαν τον Μάρτιο του 2018 στο ντέρμπι τίτλου ΠΑΟΚ – ΑΕΚ με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, όπου έβγαλε το μπουφάν του και αποκαλύφθηκε ότι οπλοφορούσε. Οι εικόνες εκείνες έκαναν τότε τον γύρο του κόσμου και ο οπλοφόρος Ιβάν έγινε πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ.

«Ο πρόεδρος με το πιστόλι αντεπιτίθεται» ήταν ο τίτλος του χθεσινού άρθρου της «Gazzetta», η οποία αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου των δύο ομάδων τον περσινό Μάιο στο ΟΑΚΑ, ο οποίος διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. «Τι θα συμβεί την Κυριακή στην Τούμπα;» αναρωτιέται η ιταλική εφημερίδα, μετά τα όσα δραματικά έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter