Η Γκουίνεθ Πάλτροου «ξέφυγε» εντελώς στο lockdown!

Η Γκουίνεθ Πάλτροου «ξέφυγε» εντελώς στο lockdown!

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε την αγαπημένη της συνήθεια την περίοδο της καραντίνας. Όπως αποκάλυψε στο podcast SmartLess κατανάλωνε κάθε μέρα δύο ποτήρια σπιτικό ουίσκι!

Καθώς όλοι μας κάναμε τις προσπάθειες  μας ώστε να παραμείνουμε υγιείς και σε θετική σχέση με τη ζυγαριά μας κατά τη διάρκεια της καραντίνας, είχαμε την ατυχία να μάθουμε μόλις τώρα, στο τέλος του lockdown ότι και οι θεοί έχουν ανθρώπινες αδυναμίες. Η πάλαι ποτέ ηθοποιός και νυν επιχειρηματίας (είναι ιδρύτρια της ιστοσελίδας Goop από το 2008), η 48χρονη Γκουίνεθ Πάλτροου εκμυστηρεύτηκε στο podcast SmartLess, ότι έπινε «επτά νύχτες την εβδομάδα,  τρώγοντας  ζυμαρικά συνοδεία ψωμιού». Όπως χαρακτηριστικά είπε:  «ξέφυγα εντελώς».

Ειδικά η μεγάλη της αμαρτία ήταν το «Buster Paltrow», το αλκοολούχο ποτό του παππού της οποίο περιέχει ουίσκι, σιρόπι σφενδάμου και χυμό λεμονιού. Έπινε δύο ποτήρια κάθε βράδυ από αυτό καθώς λατρεύει το ουίσκι και ήταν στο τσακ να ξαναρχίσει και το τσιγάρο, μια άλλη παλιά της αμαρτία, που επίσης της λείπει πολύ. Δεν το έκανε αλλά και πάλι συνειδητοποιεί ότι έφτασε λίγο πριν τον πάτο.

Και όπως λέει χαρακτηριστικά: «Αναρωτιέμαι: ποιος πίνει ποτά επτά νύχτες την εβδομάδα»;  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter