Η Γκρέτα έχει χιούμορ – Άλλαξε όνομα στο twitter για να… τρολάρει παίκτρια τηλεπαιχνιδιού

Η Γκρέτα έχει χιούμορ – Άλλαξε όνομα στο twitter για να… τρολάρει παίκτρια τηλεπαιχνιδιού

Το όνομά της ακούστηκε όσο κανένα άλλο μέσα στο 2019. Η Γκρέτα Τούνμπεργκ απασχόλησε και συνεχίζει να το κάνει, όλο τον πλανήτη για τον αγώνα που δίνει ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Κι όμως, υπάρχουν κι εκείνοι που την μπερδεύουν και πιστεύουν πως η Σουηδή ακτιβίστρια ονομάζεται… Σάρον.

Η Βρετανή ηθοποιός Αμάντα Χέντερσον, γνωστή ίσως στο κοινό εκτός Βρετανίας από τη συμμετοχή της στο μιούζικαλ «Οι Άθλιοι» με τους Χιου Τζάκμαν και Αν Χάθαγουεϊ το 2012, βρέθηκε στο εορταστικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων του BBC, «Celebrity Mastermind».

Ανάμεσα στις ερωτήσεις όπου κλήθηκε να απαντήσει, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για καλό σκοπό, ήταν και η εξής: «Το βιβλίο με τίτλο “Κανείς δεν είναι πολύ μικρός ώστε να κάνει τη διαφορά” είναι μια συλλογή από λόγους που έχει βγάλει μια Σουηδή ακτιβίστρια για την κλιματική αλλαγή. Ποιο είναι το όνομά της;».

Τότε η Χέντερσον φαίνεται να τα χάνει μιας και όπως φαίνεται δεν γνώριζε την απάντηση. Έτσι αποφασίζει να πει στην τύχη ένα όνομα . «Σάρον» ακούγεται να λέει και το απόσπασμα από το τηλεπαιχνίδι του BBC γίνεται αμέσως viral.

Όμως η Γκρέτα εκτός από δυναμισμό διαθέτει και χιούμορ. Η αντίδρασή της στην απάντηση της ηθοποιού που έγινε viral στο Twitter ήταν να αλλάξει όνομα στο επίσημο προφίλ της και να βάλει…. «Σάρον».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter