Η Γκρέτα Τούνμπεργκ δήλωσε ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ δήλωσε ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα

Η νεαρή Σουηδή ακτιβίστρια ανέφερε ότι οι επόμενες ημέρες θα αποτελέσουν μία καλή αφορμή για ξεκούραση, ώστε από το νέο έτος να επανέλθει δριμύτερη στον αγώνα που κάνει για την αφύπνιση του κόσμου σχετικά με την κλιματική αλλαγή.

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ βρέθηκε την Παρασκευή στο Τορίνο συμμετέχοντας μαζί με χιλιάδες κόσμου σε διαδήλωση για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Μετά το τέλος της διαμαρτυρίας, η νεαρή Σουηδή ακτιβίστρια αποκάλυψε ότι θα κάνει ένα μίνι διάλειμμα, τονίζοντας ωστόσο ότι από το νέο έτος θα επανέλθει δριμύτερη στους αγώνες της, καθώς «πρέπει να διασφαλιστεί ότι το 2020 θα είναι η χρονιά της δράσης».

«Θα είμαι στο σπίτι μου για τα Χριστούγεννα και κατόπιν θα κάνω λίγες διακοπές, διότι πρέπει να ξεκουράζεσαι. Ειδάλλως, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό όλη την ώρα. Το 2019 έχει σχεδόν τελειώσει. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το 2020 θα είναι η χρονιά της δράσης, θα είναι η χρονιά που θα μειώσουμε τα ποσοστά των εκπομπών αεριών παγκοσμίως. Θα ασκήσουμε πιέσεις σε όσους βρίσκονται στην εξουσία, θα διασφαλίσουμε ότι εκείνοι θα ενεργήσουν και θα αναλάβουν τις ευθύνες τους», είπε η νεαρή Γκρέτα Τούνμπεργκ, η οποία αναδείχθηκε ως πρόσωπο της χρονιάς από το περιοδικό Time, λαμβάνοντας ωστόσο επικριτικά σχόλια από τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Μπολσονάρου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter