Η Goldman Sacks χαλαρώνει το dress code για όλους τους υπαλλήλους της

Η Goldman Sacks χαλαρώνει το dress code για όλους τους υπαλλήλους της

Στην προσπάθειά της να προσεγγίσει τους εργαζομένους της, οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι νεαρής ηλικίας, η διεύθυνση του τραπεζικού κολοσσού αποφάσισε να αφήσει στην κρίση τους την ενδυματολογική εμφάνισή τους στον χώρο εργασίας

Η αρχή έγινε το 2017 με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Goldman Sacks, η οποία σκοπό είχε να δελεάσει τα ταλέντα της πληροφορικής, που δεν συνηθίζουν να τρελαίνονται με την ιδέα ότι πρέπει να είναι κουστουμαρισμένοι στο χώρο εργασίας τους.

Τώρα, η γνωστή επενδυτική τράπεζα, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της τόσο με την παγκόσμια χρηματοπιστωτική όσο και με την κρίση της ευρωζώνης, ενημέρωσε όλους τους υπαλλήλους της ότι «αφήνει πάνω τους» την ενδυματολογική εμφάνιση.

Ωστόσο, επισήμανε ότι «το καθημερινό ντύσιμο δεν είναι κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις» και ότι «εμπιστευόμαστε την κρίση σας ότι θα κάνετε σωστές επιλογές».

Η χαλάρωση των ενδυματολογικών κανόνων της Goldman Sachs, η οποία έρχεται να μιμηθεί άλλες κορυφαίες εταιρείες του χώρου όπως η JP Morgan, εξηγείται από το γεγονός ότι περισσότεροι από το 75% των εργαζομένων της είναι γεννημένοι μετά το 1981.

Η απόφαση φέρει την υπογραφή των κορυφαίων διευθυντικών στελεχών της τράπεζας, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής της, Ντέιβιντ Σόλομον.

Ο Σόλομον, ο οποίος τα βράδια εκτελεί χρέη DJ ηλεκτρονικής μουσικής, θεωρείται ότι έφερε φρέσκο αέρα στην ηγεσία της τράπεζας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter