Η «γραμμή 4» και όταν υπολογίζουν στην προπαγάνδα και την κοντή μνήμη

Η «γραμμή 4» και όταν υπολογίζουν στην προπαγάνδα και την κοντή μνήμη

Οι γαλάζιοι βασίζονται στην αφέλεια και στην κοντή μνήμη…

Δεν γίνεται αλλιώς με τους φαιογάλαζους του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι βέβαιο πλέον πως υποτιμούν το λαό και τη μνήμη του.

Ίσως αυτό να ήταν εφικτό δεκαετίες πριν, όταν δεν υπήρχαν βίντεο και ηχητικά μέσω διαδικτύου.

Αυτή τη φορά –δεν θα μιλήσουμε για τη Συμφωνία των Πρεσπών- αλλά για τη γραμμή 4 του μετρό, το μεγαλύτερο έργο των τελευταίων ετών, που θα συνδέσει πέραν των άλλων το Άλσος Γαλατσίου με το Γουδί.

Και τι δεν έλεγαν όταν στην κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ξίνισαν τα μούτρα τους, έβγαλαν τους ειδικούς, το άκουσε και ο τότε εκκολαπτόμενος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (ελέω τραπεζών, επιχειρηματιών και εφοπλιστών) και βγαίνει και λέει και αυτός για «τυφλό» έργο και να γελάνε όλοι με τις «ανοησίες» που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ…

Και ήρθαν στην κυβέρνηση και έκαναν γαργάρα τη Συμφωνία των Πρεσπών με νάζια για τους ακροδεξιούς αλλά τραβάτε με κι ας κλαίω. Και πέσανε με τα μπούνια στη γραμμή 4 του μετρό που τώρα δεν είναι τυφλή… και μια χαρά είναι, και ανάσα για τις περιοχές και θα αυξηθεί η αξία των ακινήτων και τόσες εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες θα εξυπηρετούνται…

Τώρα δεν μας ξινίζει, μια χαρά τους κάθεται γιατί πρέπει να πνίξουν και όλες τις άλλες αποτυχίες τους. Το ελληνικό ακόμα το περιμένουμε…

Βγήκε και ο Κώστας Καραμανλής (ο υπουργός) στον ΣΚΑΪ για να μας πει πως ξεκινάει αμέσως το έργο, εργοτάξια, θέσεις εργασίας και χρονοδιαγράμματα.

Είπε και πως χρηματοδοτείται από το ταμείο ανάπτυξης και πως πρόκειται για το μεγαλύτερο δημόσιο έργο των τελευταίων ετών, το οποίο θα δώσει λύσεις στην καθημερινότητα των πολιτών.

Είναι Πέμπτη, έχουμε καύσωνα, με τον «πιλότο» ξεχάσαμε την κατάργηση του 8ώρου και η Νέα Δημοκρατία λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter