Η γυναίκα του Τομ Χανκς ανάγκασε τον Τάκη Χατζή του ΣΚΑΪ να ζητήσει συγγνώμη για fake news (Photos)

Η γυναίκα του Τομ Χανκς ανάγκασε τον Τάκη Χατζή του ΣΚΑΪ να ζητήσει συγγνώμη για fake news (Photos)

Την κατάπληξη της συζύγου του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, προκάλεσε το αφήγημα ότι ο σταρ του αμερικανικού κινηματογράφου και η ίδια έκαναν δωρεά για ανασκαφές στην Αντίπαρο.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Τάκης Χατζής, μάλιστα, έκανε και το σχετικό tweet, γράφοντας ότι πρόκειται για δωρεά ενός εκατομμυρίου ευρώ που έκανε το ζευγάρι για την ανασκαφή στον αρχαιολογικό χώρο στο Δεσποτικό της Αντίπαρου και για την οποία θα τιμηθεί από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 6 Οκτωβρίου.

Από την πλευρά της, η Ρίτα Γουίλσον στράφηκε κι αυτή στο Twitter για να διαψεύσει την «είδηση», γράφοντας ότι πρόκειται για λανθασμένη ιστορία. «Δεν έχουμε ιδέα ποιο είναι αυτό το άτομο. Δεν θα παραστούμε σε τελετή ούτε έχουμε κάνει δωρεά. Δεν είμαι σίγουρη γιατί κάποιοι ποστάρουν κάτι αναληθές» συμπληρώνει και καταλήγει ζητώντας από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος να τσεκάρει τι συνέβη.

Λίγο αργότερα, ο Τάκης Χατζής ζήτησε συγγνώμη, πάλι μέσω του Twitter, γράφοντας: «Αναδημοοσιευσα μια ειδηση που διαβασα σε σχεση με μια δωρεα που φεροταν να εχει κανει ο Τομ Χανκς. Οπως πληροφορηθηκα απο ενα tweet της ελληνοαμερικανιδας συζυγου του η ειδηση δεν ισχυει. Ζητω συγνωμη, ομολογω οτι δεν φανταστηκα οτι καποιος θα δημοσιευε fake news για κατι τετοιο.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter