Η ιδιαίτερη συνέντευξη που έδωσε ο Πούτιν σε 17χρονη – Τι αποκάλυψε (Video)

Η ιδιαίτερη συνέντευξη που έδωσε ο Πούτιν σε 17χρονη – Τι αποκάλυψε (Video)

Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή συνέντευξη έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Απέναντι στον Ρώσο πρόεδρο βρέθηκε η 17χρονη Ρεγκίνα Παρπίεβα, η οποία είναι τυφλή από την ηλικία των οκτώ ετών οπότε και διαγνώστηκε με πολλαπλή σκλήρυνση και όνειρό της είναι να γίνει δημοσιογράφος.

Η 17χρονη ρώτησε τον Πούτιν αν ήταν όνειρό του να γίνει πρόεδρος της χώρας ή αν ήθελε να γίνει δημοσιογράφος με τον Ρώσο πρόεδρο να απαντά «δεν είχα ποτέ όνειρο και καμία πρόθεση να γίνω πρόεδρος, αυτό έγινε κατά τύχη».

Ο Πούτιν ρωτήθηκε και περιέγραψε τις πρώτες του ημέρες στη θέση του προέδρου απαντώντας ότι «δεν ήταν εύκολες, ήταν δύσκολες εποχές για τη χώρα καθώς προσπαθούσαμε να επιβιώσουμε».

Όσο για τις καλύτερες ημέρες του 2018 ο Πούτιν είπε ότι ήταν οι προεδρικές εκλογές και το Μουντιάλ της Ρωσίας ενώ για τον επόμενο χρόνο ευχήθηκε «όλες οι ευχές μου να γίνουν πραγματικότητα»

Η 17χρονη είναι μέλος της πρωτοβουλίας “Dream With Me”, όπου εθελοντές φροντίζουν για την υλοποίηση των ονείρων παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στο τέλος της συνέντευξης η 17χρονη ρώτησε τον Πούτιν αν μπορεί να τον «δει» με τα δάχτυλά της χαριζόντας του το κοπλιμέντο «είστε πολύ όμορφος».

Η 17χρονη Ρωσίδα δήλωσε σοκαρισμένη μετά τη συνέντευξη χαρακτηρίζοντας πολύ επαγγελματικές τις απαντήσεις του Πούτιν ενώ για καλύτερη απάντηση επέλεξε την αποκάλυψη του Ρώσου προέδρου ότι είναι οπαδός της ρωσικής κλασσικής μουσικής.

Η 17χρονη Ρωσίδα μετά τη συνέντευξη χαρακτήρισε πολύ επαγγελματικές τις απαντήσεις του Πούτιν ενώ για καλύτερη απάντηση επέλεξε την αποκάλυψη του Ρώσου προέδρου ότι είναι οπαδός της ρωσικής κλασσικής μουσικής. 

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter