Η IKEA ανακαλεί προληπτικά γλύκισμα

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί προληπτικά το αφρώδες γλύκισμα (marshmallow) SÖTSAK SKUMTOPP 180g, λόγω μη ακριβούς περιγραφής του γάλακτος (πιθανό αλλεργιογόνο για κάποιες περιπτώσεις καταναλωτών) στη λίστα των συστατικών σε ορισμένες γλώσσες.

«Ενώ στα Ελληνικά αναφέρεται ευκρινώς ότι το προϊόν περιέχει σκόνη ορού γάλακτος, σε ορισμένες γλώσσες δεν γίνεται ακριβής αναφορά στο γάλα.

Η ασφάλεια τροφίμων αποτελεί προτεραιότητα για την ΙΚΕΑ, και ενημερώνουμε τους πελάτες μας για την προληπτική ανάκληση των αφρώδων γλυκών (marshmallow) SÖTSAK SKUMTOPP με ημερομηνίες λήξης μεταξύ 2019-03-12 και 2019-04-18», αναφέρει η ΙΚΕΑ.

«Πελάτες με αλλεργία ή δυσανεξία στο γάλα και σε προϊόντα με βάση το γάλα, παρακαλούνται να επιστρέψουν τα SÖTSAK SKUMTOPP στο πλησιέστερο κατάστημα ΙΚΕΑ, όπου θα τους επιστραφούν τα χρήματα τους. Δεν χρειάζεται απόδειξη αγοράς.

Οι πελάτες πρέπει να είναι πάντα βέβαιοι ότι τα τρόφιμα που πωλούνται και διατίθενται στα καταστήματα ΙΚΕΑ είναι ασφαλή και υγιεινά για κατανάλωση», καταλήγει η ανακοίονωση της ΙΚΕΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.