Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βραβεύτηκε για τη δύναμη της από το τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ (video)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βραβεύτηκε για τη δύναμη της από το τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ (video)

Το Τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ, στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία» βράβευσε την Ιωάννα Παλιοσπύρου στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα «Δύναμη Ψυχής, Φύση και Υγεία».

Φανερά συγκινημένη η όμορφη Ιωάννα, έπειτα από την μάχη που έδωσε μετά την επίθεση εναντίον της με βιτριόλι δήλωσε ότι η στήριξη του κόσμου είναι αυτή που την έδωσε κουράγιο να συνεχίσει.

Αναλυτικά η δήλωση της

«Η δύναμη σίγουρα προήλθε από τον χαρακτήρα μου. Από την ψυχή μου πιστεύω, αλλά πήρα δύναμη και από την οικογένεια μου και από τους γιατρούς πάρα πολύ. Έχω λάβει απίστευτη υποστήριξη κυρίως από τον κόσμο. Οπότε πάντα στις δύσκολες στιγμές σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να κάνω πίσω και να απογοητεύσω όλον αυτόν κόσμο που με έχει στηρίξει. Οπότε πρέπει να φανώ δυνατή, πρέπει να προσπαθήσω και όλο αυτό είναι ένα κίνητρο για μένα»

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά, που βρίσκομαι εδώ σήμερα, αλλά και μία αναγνώριση. Και ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση που μου απηύθυναν, να παρακολουθήσω και να συμμετέχω στην εκδήλωση για την ψυχική υγεία, που είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα – και νομίζω μας ακουμπάω όλους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter