Η «Ιπποδρομίες ΑΕ» του ΟΠΑΠ υποστηρίζει την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία Ίαση – Στήριξη, Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. (video & Photos)

Η «Ιπποδρομίες ΑΕ» του ΟΠΑΠ υποστηρίζει την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία Ίαση – Στήριξη, Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. (video & Photos)

Το κοινωνικό της πρόσωπο ανέδειξε για μια ακόμη φορά η «Ιπποδρομίες ΑΕ» του ομίλου ΟΠΑΠ. Το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017, φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία Ίαση-Στήριξη Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., τα μέλη της οποίας παρακολούθησαν με ενθουσιασμό το πλούσιο πρόγραμμα της ημέρας που περιλάμβανε επτά κούρσες.

Ο πρόεδρος της εταιρίας, Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, απένειμε το τρόπαιο Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. στο νικητή της πέμπτης ιπποδρομίας.

Παρών στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Σαββάτου ήταν και ο αναβάτης – θρύλος, Θανάσης Σωτηρόπουλος, ο οποίος συνεχάρη την Ιπποδρομίες ΑΕ για τις πρωτοβουλίες στήριξης ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων.

Η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. δημιουργήθηκε για να προσφέρει στήριξη και θεραπεία σε άπορες, ανασφάλιστες γυναίκες με καρκίνο. Το έργο της περιλαμβάνει την παροχή πλήρους διαγνωστικής, ιατρικής, χειρουργικής, νοσηλευτικής, ψυχολογικής στήριξης σε ασθενείς οι οποίοι αδυνατούν να ανταποκριθούν οικονομικά στα έξοδα αντιμετώπισης της νόσου. Επίσης, προσφέρει δωρεάν οργάνωση και διεξαγωγή προληπτικών ελέγχων και ενημέρωσης σε δυσπρόσιτα μέρη, όπως τα νησιά και η ηπειρωτική χώρα. Χαρακτηριστικά, το 2016 η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. στήριξε 130 γυναίκες που είχαν ανάγκη.

Αναφερόμενος στο έργο της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. ο COO της «Ιπποδρομίες ΑΕ», Κώστας Αλεξόπουλος, τόνισε: «Η προσφορά σας στην κοινωνία είναι πάρα πολύ σημαντική. Θέλουμε να είμαστε αρωγοί στη προσπάθεια που κάνετε. Χαιρόμαστε πολύ που σας έχουμε κοντά μας και θα ήθελα να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και για το επόμενο έτος».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της εταιρίας Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την «Ιπποδρομίες ΑΕ» και τον ΟΠΑΠ για την τεράστια ευαισθησία που δείχνουν και το κοινωνικό έργο που προσφέρουν. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ειδικά σε αυτή την δύσκολη εποχή. Ο στόχος όλων μας στην Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. είναι να αποτελέσει το έργο μας, μία ανοικτή πρόσκληση – πρόκληση προς τα μέλη μας και κάθε ενδιαφερόμενο συνάνθρωπό μας, για κοινωνική ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, κινητοποίηση και ενεργή συμμετοχή στον αγώνα και την αποστολή μας κατά του καρκίνου του μαστού».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter