Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρετά τον Παύλο Γιαννακόπουλο με ένα συγκινητικό βίντεο

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρετά τον Παύλο Γιαννακόπουλο με ένα συγκινητικό βίντεο

Ένα συγκινητικό βίντεο με στιγμές του Παύλου Γιαννακόπουλου ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού, που απαθανάτισε ο φακός της φωτογραφικής μηχανής, παρουσιάζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο χρόνος γυρίζει πίσω: ο Παύλος Γιαννακόπουλος φωτογραφίζεται με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα κι ενώ από πίσω τους βρίσκεται ο Νίκος Κούρκουλος. Μαζί με τους αδελφούς του Θανάση και Κώστα, με τον Νίκο Γκάλη να σηκώνει το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδας 1993, πρώτο τρόπαιο των «πρασίνων» στο θεσμό από το 1986, αλλά και πρώτη «κούπα» για την ΚΑΕ επί προεδρίας του.

Το 1990, σε ηλικία 16 ετών, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης υπογράφει στον Παναθηναϊκό και μέχρι να «κρεμάσει τα παπούτσια του» θα κατακτήσει 25 τίτλους με την πράσινη φανέλα. Ακολουθούν δύο φωτογραφίες με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Φωτογραφίες με τον ΝΒΑερ Ντομινίκ Ουίλκινς, τους Άριαν Κόμαζετς, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Ντάριλ Μίντλετον, Σάσα Βολκόφ, Παναγιώτη Γιαννάκη, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Δημήτρη Διαμαντίδη, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Μάικ Μπατίστ, Δημήτρη Ιτούδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Εικόνες από τα 6 ευρωπαϊκά τρόπαια του Παναθηναϊκού από το 1996 μέχρι το 2011 και δηλώσεις του μεγαλύτερου παράγοντα που πέρασε ποτέ από το μπάσκετ του Παναθηναϊκού. «Θα είσαι για πάντα ο Παύλος μας. Θα είμαστε για πάντα τα παιδιά σου. ΑΘΑΝΑΤΟΣ» γράφει το πανό της «Θύρας 13». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter