Η Καϊλή δεν κρύβει την αγάπη της για τον Άδωνι

Η Καϊλή δεν κρύβει την αγάπη της για τον Άδωνι

Δεν κρύβονται πλέον κάποιοι και κάποιες στο ΠΑΣΟΚ παίρνοντας μάλιστα ανοιχτά το μέρος του Άδωνι Γεωργιάδη στην κόντρα του τελευταίου με συντρόφους τους όπως ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ο λόγος για την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με την «Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη» και με Μaster στο βιολοντσέλο, Μάνο Επιτροπάκη.

Ο τελευταίος, προφανώς λόγω της κοινής αγάπης για το σολφέζ με τη σύζυγο του Άδωνι, στη σελίδα του στο twitter, ως «manoscello» όπως υπογράφει ο ίδιος, παίρνει θέση στην κόντρα Άδωνι – Ραγκούση γράφοντας «Νομίζω είναι περιττό να με ρωτήσετε ποιον προτιμώ Άδωνι ή Ραγκούση. Προφανώς χίλιες φορές Άδωνι…».

Την προτίμηση του εν λόγω πολιτικού και μουσικού έσπευσε να επιβεβαιώσει η στενή συνεργάτιδα του Ευάγγελου Βενιζέλου, Εύα Καϊλή, κάνοντας like. Η κα. Καϊλή είναι γνωστό πως όταν δεν φωτογραφίζεται στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία αγκαλιά με την Κυβερνητική Εκπρόσωπο επί Σαμαρά, Σοφία Βούλτεψη, (με τις γνωστές απόψεις για «τα παιδιά του Ζαχαριάδη»), θυμάται τον παππού της που κατά την ίδια σκοτώσανε οι κομμουνιστές στον εμφύλιο και σπεύδει στο πλευρό του Άδωνι, που ως γνωστών κατατρέχεται από τους σημερινούς «συμμορίτες» του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τους τύπους και μόνο να σημειώσουμε ότι ο κ. Ραγκούσης σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή είχε τολμήσει να δηλώσει ότι «σιγά μη κάνουμε Κυβέρνηση NOVARTIS με τον κ. Κυρανάκη και τη ΝΔ του κ. Γεωργιάδη και του κ. Μητσοτάκη». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter