Η Kaizen Gaming ανακοινώνει νέο Deputy CEO και Chief Product Officer

Η Kaizen Gaming ανακοινώνει νέο Deputy CEO και Chief Product Officer

Η Kaizen Gaming, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Gametech παγκοσμίως, ανακοινώνει πως από την 1η Ιουνίου 2024 ο Άρης Δημαράκης, Chief Operating Officer (COO) της εταιρείας, αναλαμβάνει  παράλληλα και τον ρόλο του Deputy CEO (Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου). 

Ο κ. Άρης Δημαράκης, αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Kaizen Gaming. Ξεκίνησε στην εταιρεία από τη θέση του Chief Technology Officer (CTO), στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2021, όταν ανέλαβε καθήκοντα COO, ρόλο που διατηρεί μέχρι και σήμερα. Στο παρελθόν έχει διατελέσει επίσης επικεφαλής τεχνολογίας σε εταιρείες tech και Mέσων Eνημέρωσης μεταξύ άλλων. 

Ως COO ο κ. Δημαράκης επιβλέπει τις δραστηριότητες της Kaizen Gaming σε Ευρώπη, Νότια και Βόρεια Αμερική και Αφρική, συντονίζοντας τη δραστηριότητα και λειτουργία της εταιρείας, αλλά και τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών σε κάθε μία από τις ολοένα και αυξανόμενες αγορές, όπου η Kaizen Gaming έχει παρουσία. Έχοντας πλέον και τον ρόλο του Deputy CEO, ο κ. Δημαράκης επεκτείνει περαιτέρω το εύρος των αρμοδιοτήτων του, με έμφαση την επιχειρησιακή ανάπτυξη της εταιρείας και υποστηρίζοντας την υλοποίηση  των στρατηγικών στόχων της. 

Επίσης, η Kaizen Gaming ανακοινώνει ότι ο κ. Χρήστος Τζαλαβράς αναλαμβάνει τη θέση του Chief Product Officer. Ο κ. Τζαλαβράς αποτελεί στέλεχος της Kaizen Gaming από το 2012. Μέχρι σήμερα κατέχει τη θέση του Senior Director of Sports της Kaizen Gaming,  ενώ στην πολυετή του παρουσία στην εταιρεία έχει αναλάβει ηγετικές θέσεις στα τμήματα marketing, customer experience και customer relationship, καθώς και στο εμπορικό τμήμα μεταξύ άλλων. Στον νέο του ρόλο ως Chief Product Officer, ο κ. Τζαλαβράς θα ηγείται των προσπαθειών για την ανάπτυξη των προϊόντων της εταιρείας, με έμφαση στην καινοτομία και την βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών της. 

Ο CEO της Kaizen Gaming, Γιώργος Δασκαλάκης, δήλωσε σχετικά: «Τα τελευταία χρόνια η Kaizen Gaming έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες της GameTech βιομηχανίας. Ο Άρης έχει αποτελέσει έναν από τους βασικότερους συντελεστές αυτής της πορείας. Γνωρίζοντας όσο ελάχιστοι τη βιομηχανία, την τεχνολογία και τις αξίες που κάνουν την Kaizen Gaming μοναδική, είμαι σίγουρος ότι θα συνεισφέρει στην περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχία της εταιρείας. Ο Χρήστος από την πλευρά του έχει πετύχει σε διάφορους ρόλους μέσα στην εταιρεία, αποτελώντας ίσως το πιο απτό παράδειγμα της νοοτροπίας της διαρκούς βελτίωσης της Kaizen Gaming. Η επιτυχία του σε διευθυντικούς ρόλους γύρω από τα προϊόντα της εταιρείας και το μάρκετινγκ μας έχει δείξει ότι αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη θέση του Chief Product Officer».

Λίγα λόγια για την Kaizen Gaming 

H Kaizen Gaming αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες GameTech διεθνώς. Με επίκεντρο την Τεχνολογία και τον ‘Ανθρωπο έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο την καλύτερη και την πιο αξιόπιστη εμπειρία διαδικτυακού παιχνιδιού.

Έχοντας ξεκινήσει το 2012, η εταιρεία σήμερα λειτουργεί το brand Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ έχει ισχυρή  παρουσία με το brand Betano σε αγορές της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, έχοντας πρόσφατα εισέλθει στην Αφρική και τη Βόρεια Αμερική με λανσαρίσματα στη Νιγηρία και το Οντάριο. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 2.500 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Η Kaizen Gaming έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίος παίκτης στην παγκόσμια βιομηχανία αθλητικών στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών, έχοντας λάβει πολλά βραβεία του κλάδου. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα πέντε τρόπαια σε μία μόνο χρονιά στα EGR Operator Awards 2023, που αποτελεί ακόμα μία παγκόσμια πρωτιά.

Για περισσότερες πληροφορίες: Kaizen Gaming

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter