Η κακοκαιρία Daniel έπληξε και την Αθήνα: Σοβαρά προβλήματα στα νότια προάστια – Αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες του Documento

Η κακοκαιρία Daniel έπληξε και την Αθήνα: Σοβαρά προβλήματα στα νότια προάστια – Αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες του Documento

Οι εικόνες προέρχονται από την οδό Κανάρη στον Άλιμο με τους πολίτες να καταγγέλλουν ότι με τα ίδια τους τα χέρια προσπαθούσαν να καθαρίσουν τα φρεάτια από τα χόρτα προκειμένου να υποχωρήσουν τα νερά.

Οι εικόνες από τον Άλιμο θυμίζουν την κατάσταση που αντιμετωπίζουν από χθες οι κάτοικοι του Βόλου με αυτοκίνητα να είναι θαμμένα στη λάσπη και τους κατοίκους να παλεύουν να βγάλουν μεγάλες ποσότητες νερού από τα σπίτια τους.

Μέχρι στιγμής η πυροσβεστική έχει δεχθεί 30 κλήσεις από το κέντρο, τα δυτικά και τα νότια προάστια για απάντληση υδάτων.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης νερού διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς από την οδό Πέτρου Ράλλη έως και την οδό Χαμοστέρνας.

Ταυτόχρονα, διακοπές ρεύματος σημειώνονται σε Βριλήσσια, Ολυμπιακό Χωριό, Θρακομακεδόνες, Ζωγράφου, Κηφισιά, Μαρούσι, Πεντέλη, Παλλήνη, Παγκράτι, Περιστέρι, Κέντρο Αθήνας και Ελευσίνα. Σύμφωνα με τον ΔΕΔΗΕΕ οι διακοπές οφείλονται στο μεγαλύτερο μέρος τους από πτώση κεραυνών.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter