Η κακοκαιρία σαρώνει Εύβοια και Σκύρο (Photo/Video)

Η κακοκαιρία σαρώνει Εύβοια και Σκύρο (Photo/Video)

Η κακοκαιρία έχει σαρώσει μεγάλο μέρος της Εύβοιας αλλά και της Σκύρου δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα σε σπίτια, δρόμους αλλά και καλλιέργειες.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ρίχνει ασταμάτητα έντονη βροχή με την καταιγίδα να «χτυπά» όλο το Νομό.

Επί ποδός βρίσκεται η Πολιτική Προστασία της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ευβοίας.

Βίντεο από την καταιγίδα στην Εύβοια

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται σε δρόμους τόσο της Νότιας αλλά και της Βόρειας Εύβοιας, οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια απο τους υψηλούς τόνους βροχής που πλήττουν το νομό από τα ξημερώματα, όπως θα δείτε χαρακτηριστικά στα παρακάτω βίντεο.

Το πρώτα σημαντικά προβλήματα καταγράφονται στην Εύβοια από το έντονο κύμα κακοκαιρία που «χτυπάει» τη χώρα από την Παρασκευή, καθώς στην περιοχή του Αλιβερίου έριξε ισχυρή καταιγίδα, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια.

Επί ποδός βρίσκεται η διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αλλά και η Πυροσβεστική η οποία έφτασε στο σημείο καθώς ενημερώθηκε από τους ένοικους.

Η έντονη βροχόπτωση είχε μεγάλη διάρκεια, συνοδεύτηκε από ασταμάτητους κεραυνούς, στη Νότια Εύβοια. Μάλιστα, από την καταιγίδα γέμισε με σημαντικό όγκο νερού η παραλία του Καράβου, με συνέπεια τα οχήματα μετά βίας να διασχίζουν τον δρόμο.

Κακοκαιρία σαρώνει τη Σκύρο

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας επηρεάζει αυτή την ώρα και το νησί της Σκύρου.

Η κακοκαιρία ξεκίνησε από αργά το βράδυ του Σαββάτου και αυτή την ώρα συνεχίζεται με έντονη χαλαζόπτωση με αποτέλεσμα να μετατραπούν σε ποτάμια δρόμοι του νησιού.

 

Πηγή evima.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter