Η κακοκαιρία «χτύπησε» και τη Βόρεια Ελλάδα – Σκεπές ξηλώθηκαν στη Χαλκιδική, βγήκε στη στεριά ο Θερμαϊκός

Η κακοκαιρία «χτύπησε» και τη Βόρεια Ελλάδα – Σκεπές ξηλώθηκαν στη Χαλκιδική, βγήκε στη στεριά ο Θερμαϊκός

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία και στην Βόρεια Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα, ένας δυνατός ανεμοστρόβιλος που έπληξε τις πρωινές ώρες την περιοχή του Ν. Μαρμαρά, στη Χαλκιδική προκάλεσε μεγάλες καταστροφές σε κατοικίες και αυτοκίνητα.

Σκεπές σπιτιών ξηλώθηκαν, κεραμίδια καρφώθηκαν στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων και οι δρόμοι γέμισαν μπάζα και ξύλα. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι στο halkidikinews.gr το φαινόμενο ξέσπασε ξαφνικά και κράτησε για λίγα λεπτά σε μια γειτονιά του Ν. Μαρμαρά.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα με βροχή και ισχυρούς ανέμους έπληξαν στις 6 το πρωί τη Σιθωνία. Από το πρωί βρίσκονται στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ οι κάτοικοι και ο Δήμος προσπαθούν να επαναφέρουν την κανονικότητα στον οικισμό.

Δείτε φωτογραφίες από το halkidikinews.gr:



«Βγήκαν» τα νερά του Θερμαϊκού στη Λ. Νίκης

Την ίδια ώρα, η Λεωφόρος Νίκης της Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε…Βενετία ύστερα από το σύντομο πέρασμα της κακοκαιρίας κατά τις τελευταίες ώρες. 

Η θάλασσα βγήκε στη στεριά εξαιτίας των ισχυρών μποφόρ που έπνεαν στον Θερμαϊκό, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η παραλιακή λεωφόρος της πόλης, δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία των αυτοκινήτων με τους οδηγούς να κινούνται με ιδιαίτερη προσοχή. Η κατάσταση αποκαταστάθηκε σταδιακά, ενώ οι άνεμοι κόπασαν με το πρώτο φως της ημέρας.

Αυτή την ώρα επικρατεί ηλιοφάνεια στη Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσεις τους 23 βαθμούς, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter