Η «καληνύχτα» του Τσίπρα πείραξε πολύ τον Μητσοτάκη

Η «καληνύχτα» του Τσίπρα πείραξε πολύ τον Μητσοτάκη

Παρότι μίλησε για «αγχωμένο Πρωθυπουργό» ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αυτός που έδειξε αγχωμένος μιλώντας νωρίτερα προς τους Τομεάρχες του κόμματός του.

Δείχνοντας ότι ακόμη και σε επικοινωνιακό επίπεδο ενοχλήθηκε από το …παπανδρεϊκό «καληνύχτα σας κ. Μητσοτάκη» που του απηύθυνε ο Πρωθυπουργός χθες στη Βουλή , αισθάνθηκε την ανάγκη να μας ενημερώσει για τα του ύπνου του: «εγώ κοιμήθηκα μια χαρά, αυτός έχει πολλούς λόγους να χάσει τον ύπνο του», δήλωσε.

Ενώ ο Πρωθυπουργός απάντησε χθες από τη Βουλή στις αιτιάσεις της ΝΔ για την υπόθεση της πώλησης των όπλων στη Σαουδική Αραβία , ο κ. Μητσοτάκης επέμεινε στην πολιτική του απόφαση για στοχοποίηση του Αλέξη Τσίπρα , με εκφράσεις του τύπου «ο πρωθυπουργός ταυτίζεται πλήρως με έναν απαξιωμένο υπουργό» και «καλύπτει πλήρως τον υπουργό του σε μια σκανδαλώδη υπόθεση».

Παράλληλα, έδειξε και το άγχος του να επιχειρήσει φυγή προς τα εμπρός με αναφορές στην φορολογική πολιτική της κυβέρνησης και στο κοινωνικό μέρισμα, που σημειώνεται, πως και η ΝΔ υπερψήφισε τη διανομή του. Στην εισήγησή του προς τους τομεάρχες του ο Κ. Μητσοτάκης , υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση επιβάλει τους πιο άδικους φόρους και η μεσαία τάξη διαλύεται με συνειδητή απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ».

Παραβλέποντας ότι οι προσυνεδριακές διαδικασίες του κόμματος απέτυχαν παταγωδώς το στόχο τους να μεταξελιχθούν από κομματική σε κοινωνική διαδικασία και ότι δημιούργησαν εσωκομματικές γκρίνιες για την επιλογή των εκτός κόμματος προσώπων που κλήθηκαν ως ομιλητές να τις πλαισιώσουν και να τις υποστηρίξουν , ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι μέσω αυτών η ΝΔ επικοινώνησε το σχέδιο της για το μέλλον της χώρας. «Όπως έχετε διαπιστώσει όλοι όσοι έχετε συμμετάσχει στα προσυνέδρια του κόμματος, ανοίγουμε έναν γόνιμο διάλογο με τους πολίτες για να επεξεργαστούμε το σχέδιό μας για το μέλλον της χώρας», υποστήριξε.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter