Η καλλονή Γερμανίδα αστυνομικός πρέπει τώρα να διαλέξει ανάμεσα σε καριέρα και μόντελινγκ (Photos)

Η καλλονή Γερμανίδα αστυνομικός πρέπει τώρα να διαλέξει ανάμεσα σε καριέρα και μόντελινγκ (Photos)

Η 34χρονη Γερμανίδα αστυνομικός Adrienne Koleszár έχει χαρακτηριστεί αναμφισβήτητα «η πιο καυτή αστυνομικός της Γερμανίας». Ωστόσο, βρίσκεται μπροστά σε ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα της ζωής της αφού καλείται να αποφασίσει αν θέλει να συνεχίσει το επάγγελμα της ως αστυνομικού ή να γίνει μοντέλο.

Η Adrienne, αστυνομικός από τη Δρέσδη που ζει στη Σαξονία αναδείχθηκε «η πιο καυτή αστυνομικός της Γερμανίας» πριν από δύο χρόνια αφού οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram στις οποίες αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

Ωστόσο, η υπηρεσία της της έδωσε τελεσίγραφο πως πλέον πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην καριέρα της ως αστυνομικός και ως Instagram influencer.

Στο Instagram έχει 557.000 followers οι οποίοι σε κάθε της φωτογραφία επαινούν την ομορφιά της και το γυμνασμένο σώμα της.

Νωρίτερα φέτος της χορηγήθηκε έξι μήνες άδεια άνευ αποδοχών από την υπηρεσία της και θα πρέπει να επιστρέψει σε αυτή από 1η Ιανουαρίου 2019. Τους μήνες αυτούς ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο της γεμίζοντας τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τα ταξίδια που κάνει.

«Δεν θα λάβω καμία αποζημίωση από το Ελεύθερο Κράτος της Σαξονίας, ζω με τις αποταμιεύσεις μου και με τις δραστηριότητες από τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης», δήλωσε στους followers της σε βίντεο που δημοσίευσε τον περασμένο Ιούλιο.

Μετά από συνάντηση με τους ανωτέρους της αυτήν την εβδομάδα, της είπαν ότι πρέπει να επιστρέψει στην κανονική εργασία της τον Ιανουάριο ή να την εγκαταλείψει μια για πάντα.

Μιλώντας στην Bild, η Koleszár είπε ότι θα ήθελε να κάνει και τα δύο παράλληλα, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε ό,τι θέλουμε στη ζωή μας. Έτσι μέχρι τη Δευτέρα θα πρέπει να έχει πάρει μια απόφαση. 







Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter