Η κάλπη δεν είναι δημοσκόπηση. Τώρα ψηφίζεις εσύ, όχι η TV, στο Documento εκτάκτως σήμερα – Μαζί το Docville και το Hot Doc History

Η κάλπη δεν είναι δημοσκόπηση. Τώρα ψηφίζεις εσύ, όχι η TV, στο Documento εκτάκτως σήμερα – Μαζί το Docville και το Hot Doc History

-Η κάλπη δεν είναι δημοσκόπηση. Τώρα ψηφίζεις εσύ, όχι η TV. Με την ελίτ ή για τους πολλούς;

-Κυριάκος Μητσοτάκης: Βασιλιάς της γκάφας ή δημόσιος κίνδυνος; Γράφει ο Ι.Σ.Καριώτης

-Οι «γαλάζιοι» βαρόνοι και το θολό μέλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη. Υπό αμφισβήτηση η στρατηγική του κόμματος και οι επιλογές προσώπων.

-Η μετωπική για τα ηνία της Κομισιόν. Μόνο Μητσοτάκης και Κουρτς στηρίζουν πλέον τον Βέμπερ.

-Η οργή των Ρομά. «Είμαστε Έλληνες και στην ταυτότητα και τη συνείδηση».

-Novartis-Gate: Διαφημιστής-εκδότης παραδέχεται στην κατάθεσή του διακίνηση μαύρου χρήματος σε στελέχη της φαρμακοβιομηχανίας.

-Οι τράπεζες παρά τη νομοθετική ρύθμιση υπονομεύουν τον ακατάσχετο λογαριασμό

-Τιμές… Πατησίων πλέον για τα καύσιμα στα νησιά. Βενζίνη και ντίζελ 20 λεπτά χαμηλότερα λόγω νησιωτικού ισοδύναμου.

Παπούτσια έργα τέχνης από την Κρήτη, στο Docville

-Η ιστορία πίσω από τον Κρητικό Βασίλη Σταματάκη, δημιουργό των παπουτσιών που θα ζήλευαν σύγχρονοι σχεδιαστές και γυναίκες θα «πέθαιναν» να αποκτήσουν. Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη.

-Συνέντευξη του Μίλτου Πασχαλίδη στην Ηλέκτρα Ζαργάνη με αφορμή την πρώτη καλοκαιρινή συναυλία του τραγουδοποιού στο Θέατρο Βράχων στις 7 Ιουνίου.

-Ο Τόμας Αντονυ Οουεν συνδημιουργός μαζί με τον Κεντάρο Κουμανομίντο του «Faster than Light», που θα φιλοξενηθεί στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, από τις 31/5 έως τις 2/6 μιλάει στον Σπύρο Οικόπουλο για τα μυστικά του πρότζεκτ.

-Ο Γιάννης Χρονόπουλος, συγγραφέας του νέου βιβλίου ««Χρονικό της άλωσης της Πόλης (29 Μαΐου 1453)», μιλάει στην Έμυ Ντούρου για το τραύμα του 1453.

-Η ομάδα Political Stencil μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για το εντυπωσιακό γκράφιτι για τον Ζακ Κωστόπουλο (Zackie) στην οδό Σολωμού στα Εξάρχεια.

-Στη στήλη «New entries» η ηθοποιός Ελένη Ζαχοπούλου μιλάει στην Αφροδίτη Ερμίδη για τη μέρα που σκέφτηκε να γίνει ηθοποιός και τις καταλυτικές παραστάσεις που παρακολουθούσε τις Κυριακές με τον πατέρα της.

Αγγλία: Από τον Κρόμγουελ στο… Brexit, στο HOTDOC HISTORY

Ανιχνεύοντας το βρετανικό παράδοξο. Βασιλοκτόνος δικτάτορας ή ήρωας της ελευθερίας;

Ένα ιστορικό αφιέρωμα στον Κρόμγουελ, σε μια προσπάθεια αποτίμησης της τόσο μεγάλης και αντιφατικής προσωπικότητας.

Τα ιστορικά διλήμματα που κλήθηκε να απαντήσει.

Γιατί ο μεγάλος διανοητής και υποστηρικτής του Τζον Μίλτον, Μίλτον τον αποκαλεί ήρωα της ελευθερίας, ο Τρότσκι «επαναστάτη αστό» και ο Ενγκελς «Ροβεσπιέρο και Ναπολέοντα ταυτόχρονα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter