Η καλύτερη ελληνική μπύρα για το 2019 είναι η Ιmperial Stout «Σκοτίδι» από την Κρήτη

Η καλύτερη ελληνική μπύρα για το 2019 είναι η Ιmperial Stout «Σκοτίδι» από την Κρήτη

Η καλύτερη ελληνική μπύρα για το 2019 ανακηρύχτηκε η Ιmperial Stout «Σκοτίδι» της Κρητικής μικροζυθοποιίας Σόλο που εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης., πό τους χρήστες της παγκόσμιας πλατφόρμας βαθμολόγησης του RateBeer.

Η διάκριση αυτή έρχεται να προστεθεί σε αυτή του ασημένιου μεταλλίου που έλαβε στο International beer cup του 2017 στην Ιαπωνία. 

Την ίδια ώρα, η Imperial Stout της μικροζυθοποιίας Σόλο που ακούει στο όνομα «Πρωταγωνιστής» παραμένει για 3η χρονιά η κορυφαία ελληνική μπύρα σύμφωνα με την άλλη κορυφαία, παγκόσμια πλατφόρμα βαθμολόγησης του Untappd.

Με καταγωγή από την Κρήτη και την Καλλιθέα Ηρακλείου όπου βρίσκεται το επισκέψιμο ζυθοποιείο της, η Σόλο δεν είναι μια οποιαδήποτε μπίρα, αλλά μια craft μπίρα με ψυχή που μας έχει κάνει περήφανους με τις διεθνείς συνεργασίες και διακρίσεις της σε παγκόσμιο επίπεδο. Φρέσκια, απαστερίωτη και αφιλτράριστη, μπολιασμένη με την εμμονή πως η καλή μπίρα είναι ανθρώπινο δικαίωμα, η Σόλο απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν μια αληθινή μπίρα με πλούτο γεύσης και αρωμάτων. Με περισσότερες από 50 ετικέτες μπίρας στο ενεργητικό της, οικουμενικό προσανατολισμό και ανερχόμενη εξαγωγική δραστηριότητα στις αγορές της Ευρώπης, της Ρωσίας, Αυστραλίας και της Κίνας, η κρητική μικροζυθοποιία Σόλο παρουσιάστηκε το 2017 στο χάρτη του Αμερικάνικου VINEPAIR με τις καλύτερες ζυθοποιίες του πλανήτη όντας η κορυφαία ελληνική ζυθοποιία σύμφωνα με την παγκόσμια πλατφόρμα βαθμολόγησης του «Untappd».

To στυλ μπίρας Stout προέρχεται κατά βάση από την Ιρλανδία. Ο όρος Stout χρησιμοποιήθηκε αρχικά για να περιγράψει μια ισχυρή μπίρα, προτού συνδεθεί με τις δυνατές, μαύρες μπίρες τύπου Porter για να καταστεί εν τέλει ξεχωριστό είδος από μόνης της. Η Σόλο «Σκοτίδι» είναι μια κατάμαυρη, εύσωμη και υψηλών αλκοολικών βαθμών μπίρα ισχυρού, γλυκόπικρου χαρακτήρα με αρώματα καφέ, καλοκαβουρδισμένων βυνών και μαύρης σοκολάτας.

Πηγή: candiadoc.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter