Η Κανέλλη ξέφυγε και πάλι: Το προσφυγικό το έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει Νόμπελ! (Video)

Η Κανέλλη ξέφυγε και πάλι: Το προσφυγικό το έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει Νόμπελ! (Video)

Εφιάλτης έχει γίνει για μερικούς ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας. Και δεν λέμε τώρα για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αλλά για εκπροσώπους και βουλευτές άλλων κομμάτων και συγκεκριμένα του ΚΚΕ.

Για μία ακόμη φορά η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη η οποία όπως και το κόμμα της κρατά (υποτίθεται) ίσες αποστάσεις από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, κατέφυγε σε εντελώς λαϊκίστικες κραυγές λέγοντας μάλιστα ψέματα ή απλά έχοντας πλήρη άγνοια!

Μετά από μία ακατάληπτη επίθεση με ύβρεις, εναντίον του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα, η Λιάνα Κανέλλη κατέφυγε στην απίστευτη δήλωση ότι: «Το προσφυγικό το έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει Νόμπελ που δεν πήρε».

Μόνον που οι κύριοι Ζάεφ και Τσίπρας δεν είχαν προταθεί για το Νόμπελ με αφορμή το προσφυγικό αλλά τη Συμφωνία των Πρεσπών…

«Το παυσίπονο στον πόνο της Ν.Δ., ως δεκανίκι ήσαστε εσείς σήμερα» απάντησε στην επίθεση της Λιάνας Κανέλλη, ο Παναγιώτης Ρήγας για να επιβεβαιωθεί αμέσως όταν η Σοφία Βούλτεψη στήριξε τη Λιάνα Κανέλλη:

«Το γενικό προσκλητήριο για μετανάστες και πρόσφυγες έγινε πριν το Νόμπελ για να στηθεί μια μπίζνα εκτός μνημονίου».

Μάλιστα διαχωρίζοντας τη θέση της από την επίσημη θέση του κόμματός της υποστήριξε ότι δεν δέχεται ότι είναι γεωπολιτικό το πρόβλημα.

Είναι απορίας άξιο πως αλλάζουν την πραγματικότητα απλά και μόνον για να αιτιολογήσουν τα αφηγήματά τους και να ικανοποιήσουν τους μικροκομματικούς τους στόχους…

Ένα σοβαρό πρόβλημα που αφορά ως μεγάλο βαθμό τις έξωθεν παρεμβάσεις στις χώρες των προσφύγων – θέμα που εντοπίζεται άνετα στη φαρέτρα του ΚΚΕ – παραποιήθηκε και εξυπηρέτησε τελικά τη Ν.Δ.

Συνεχίστε! 

Δείτε το βίντεο: 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter