Η κανονικότητα αναβάλλεται

Η κανονικότητα αναβάλλεται

Όποτε και να πραγματοποιηθούν οι επόμενες εκλογές, η κανονικότητα στη ζωή των ελλήνων πολιτών δεν πρόκειται να επανέλθει επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Και αυτό γιατί με τα κρούσματα της πανδημίας του κορονοϊού να αυξάνονται καθημερινά με τρελούς ρυθμούς η καθημερινότητα θα αργήσει πολύ να επανέλθει στα προ του Ιουλίου του 2019 επίπεδα.

Όσο και αν τα πληρωμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της Νέας Δημοκρατίας επιχαίρουν για το ότι στον πρωθυπουργικό θώκο βρίσκεται ο Κυριάκος, η κοινωνία αρχίζει να νιώθει πλέον τα δραματικά αποτελέσματα της άφρωνος πολιτικής του κυβερνώντος κόμματος.

Χωρίς καμία φροντίδα για ενίσχυση του ΕΣΥ, χωρίς ουδεμία βοήθεια στους κλάδους που κλείνουν με εντολή Μητσοτάκη χωρίς πρόγραμμα και σχέδιο, με την ύφεση να κτυπάει κόκκινο με διψήφια ποσοστά και τους ανέργους να πολλαπλασιάζονται με εκθετικό ρυθμό, η Ελλάδα κατρακυλάει σε μια πρωτόγνωρη για τα μεταπολεμικά δεδομένα κατάσταση, χωρίς ίχνος ελπίδας μέχρι τουλάχιστον το 2024.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στήνει ένα καθεστώς βίας, καταστολής και φόβου σε όλα τα επίπεδα. Με νόμους που περνούν από τη Βουλή θωρακίζουν το αστυνομικό κράτος με παρουσία του σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας από τη ψυχαγωγία μέχρι τα πανεπιστήμια και την εργασία.

Η Νέα Δημοκρατία μας γυρίζει στα προ χούντας χρόνια της ΕΡΕ και της ΕΚΟΦ ποινικοποιώντας την ιδεολογία της Αριστεράς, ενεργοποιώντας με έμφαση τη θεωρία «των δύο άκρων».

Η ελληνική κοινωνία αλλάζει με δραματικούς ρυθμούς προς το χειρότερο και αποκλειστικά την ευθύνη την έχουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία.

Τίποτα πια και σε κανέναν τομέα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής δεν θυμίζει τον Ιούνιο του 2019. Αυτή η κυβέρνηση, η χειρότερη που κυβέρνησε μεταπολιτευτικά τη χώρα, περνάει από τη χώρα «σαν τον λίβα που καίει τα σπαρτά».

Κατάσχει ουσιαστικά ολόκληρη την ιδιωτική περιουσία με τον νέο πτωχευτικό νόμο και την παραδίδει στις τράπεζες και στους φίλους της επιχειρηματίες. Επαναφέρει τη δουλοπαροικία καθιστώντας τους εργαζόμενους έρμαια των αφεντικών και των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Ο ελληνικός λαός ετοιμάζεται να ζήσει έναν χειμώνα με ανεξέλεγκτη εξάπλωση της πανδημίας, με πλειστηριασμούς και κατασχέσεις περιουσιών, με βία και καταστολή, με μείωση του εισοδήματός του και φτωχοποίηση.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι πότε το ποτάμι της αντίδρασης θα φουσκώσει, θα πάψει να ανέχεται αυτή την ανεκδιήγητη κυβέρνηση, θα παρασύρει όλους αυτούς που το παίζουν «άριστοι», επαναφέροντας τη χώρα στη δημοκρατική κανονικότητα, που έχει βίαια καταλυθεί τους τελευταίους δεκαέξι μήνες.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter