Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Κρίνει εξ ιδίων...

Η κατάντια του "Βηματοδότη"

Κατάντια για την παλιά ιστορική στήλη του Βήματος, τον Βηματοδότη, η οποία επί τελευταίων ημερών του Ψυχάρη έχει πέσει στα χέρια άτεχνου και κακού δημοσιογράφου.

Γράφει λοιπόν πως για όσα γράφονται για τον Γιάννη Στουρνάρα, υπεύθυνος είναι συγκεκριμένος άνθρωπος στο Μαξίμου. Δηλαδή τι πόθεν έσχες, συμβόλαια, έγγραφα και στοιχεία;

Όλα αυτά εκπορεύονται από την κυβέρνηση και δεν είναι έρευνα εφημερίδας.

Τώρα θα μου πείτε με τον τρόπο που δημοσιογραφεί το ΒΗΜΑ και ο Βηματοδότης τα τελευταία χρόνια είναι λογικό να βλέπει τα ρεπορτάζ με υποβολέα τα υπόγεια του Μαξίμου. Ό,τι ξέρει ο καθένας απ την εμπειρία του.

Τραγικό όμως η δημοσιογραφία να χρειάζεται βηματοδότη για να λειτουργήσει. Εκτός αν θέλουν δημοσιογραφία του τύπου πως τα γράφει αυτά ο Βηματοδότης γιατί εξυπηρετεί έμπορο όπλων που χρόνια τώρα κινείται στα βήματα του συντάκτη του Βήματος και ο οποίος πιέζει για να κλείσει δουλίτσες.

Όχι, από τον τύπο του Βηματοδότη, προτιμούμε τον Τύπο και γι αυτό θα επιμείνουμε στην έρευνα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.