Η κατάντια του Johnny Rotten των Sex Pistols – Ένα βίντεο που γκρεμίζει μύθους (Video)

Η κατάντια του Johnny Rotten των Sex Pistols – Ένα βίντεο που γκρεμίζει μύθους (Video)

Αν τα στερνά τιμούν τα πρώτα, που λέει ο σοφός λαός, τότε το πρώην “κακό” παιδί της βρετανικής σκηνής, ο θρυλικός frontman των ακόμη θρυλικότερων Sex Pistols επιβεβαιώνει τον κανόνα. 

Οπαδός του Τραμπ και του Φάρατζ στα στερνά του ο αγνώριστος από κάθε άποψη, κατά κόσμον, Τζον Λίντον εξέπληξε – δυσάρεστα – όσους ακόμη  θυμούνται τους στίχους του God save the Queen:

God save the queen

The fascist regime

They made you a moron

A potential H bomb

God save the queen

She’s not a human being

and There’s no future

And England’s dreaming

Ο Λίντον εμφανίσθηκε χθες στη βρετανική τηλεόραση στην εκπομπή «Καλημέρα Βρετανία» και μίλησε για όλους και για όλα. Κυρίως όμως για πολιτική… Τάχθηκε για μία ακόμη φορά υπέρ του Brexit, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν, ενώ χαρακτήρισε «φανταστικό ηγέτη» τον γνωστό ευρωσκεπτικιστή Νάιτζελ Φάρατζ. 

Είπε μάλιστα ότι θέλει να του σφίξει το χέρι μετά τα όσα διαδραματίσθηκαν στον ποταμό Τάμεση, όταν παραμονές του δημοψηφίσματος για την παραμονή της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο Φάρατζ και ο γνωστός μουσικός Μπομπ Γκέλντοφ «διασταύρωσαν στην κυριολεξία τα πλοιάριά τους» διαδηλώνοντας ο πρώτος υπέρ του Brexit και ο δεύτερος κατά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter