Η κατάρρευση της Thomas Cook αναστατώνει και το αγγλικό ποδόσφαιρο

Η κατάρρευση της Thomas Cook αναστατώνει και το αγγλικό ποδόσφαιρο

Η κατάρρευση της μεγάλης βρετανικής ταξιδιωτικής εταιρίας Thomas Cook, δεν άφησε ανεπηρέαστη και την ποδοσφαιρική Αγγλία, καθώς αρκετοί σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ είχαν άμεση συνεργασία με την Thomas Cook Sport…

Η Λίβερπουλ, η Τσέλσι, η Τότεναμ, η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν πουλήσει χιλιάδες πακέτα φιλοξενίας για τα εντός έδρας παιχνίδια τους στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς και για τα εκτός έδρας ματς του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς όπως είναι φυσικό η κατάρρευση της Thomas Cook επηρέασε τους πάντες. Μάλιστα, όλες οι ομάδες μόλις έγινε γνωστή η πτώχευση της εταιρίας εξέδωσαν ανακοινώσεις σχετικά με το τι θα πράξουν στην πορεία για τους οπαδούς τους. Οι συγκεκριμένες ομάδες αναζητούν πλέον σχέδια έκτακτης ανάγκης καθώς στο πρόγραμμα τους έχουν ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια τις επόμενες εβδομάδες.

Όμως, η Thomas Cook έπαψε να λειτουργεί, τα πακέτα και τα εισιτήρια δεν ισχύουν δήλωσαν Βρετανοί αξιωματούχοι και συμπληρώνουν οι «θα πρέπει πιθανότατα να ζητηθεί επιστροφή χρημάτων από τον πάροχο της πιστωτικής ή της χρεωστικής κάρτας που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή». Από την πλευρά του το BBC ανέφερε πάντως ότι «οι φίλαθλοι στην Αγγλία περιμένουν με αγωνία να μάθουν αν τα εισιτήρια για τα προσεχή ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων τους είναι έγκυρα μετά την κατάρρευση της Thomas Cook, καθώς η εταιρεία τέθηκε υπό εκκαθάριση τη Δευτέρα (23/9) όταν απέτυχε να εξασφαλίσει 250 εκατομμύρια λίρες για να διασωθεί».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λίβερπουλ αναφέρει ότι «οι άνθρωποι της ομάδας μας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους για να βρεθεί λύση στο ζήτημα και κάνουν οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους για να μη χάσουν οι φίλαθλοι μας τα λεφτά τους».

Η Τότεναμ ενημέρωσε ότι «αυτή τη στιγμή επεξεργαζόμαστε κάποια εναλλακτικά σχέδια και θα ζητήσουμε από οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με την ομάδα των υπηρεσιών μας για τους φιλάθλους».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαφημίζει τα ταξιδιωτικά πακέτα της συγκεκριμένης εταιρίας στο «Ολντ Τράφορντ» αλλά και ταξίδια για φιλάθλους στα ευρωπαϊκά ματς με την Thomas Cook μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Για τον λόγο αυτό εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημέρωσε τους οπαδούς ότι «από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση κάνει ότι είναι δυνατόν για να απεμπλακούν όσοι φίλαθλοι είχαν επιλέξει την Thomas Cook για να ταξιδέψουν σε κάποια αναμέτρηση της ομάδας».

Από την πλευρά της η Τσέλσι, που χρησιμοποιούσε την Thomas Cook ως ταξιδιωτικό εταίρο, ανακοίνωσε ότι θα πληρώσει για εναλλακτικές ταξιδιωτικές επιλογές για τους οπαδούς που είχαν κάνει κράτηση για το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λιλ στη Γαλλία την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει ότι θα καλύψει επίσης τα έξοδα ταξιδιού για τους οπαδούς που πραγματοποίησαν κράτηση μέσω της Thomas Cook για το παιχνίδι πρωταθλήματος στο Σαουθάμπτον στις 6 Οκτωβρίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter