Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Η Κατερίνα Καινούριου απέρριψε πρόταση να... πολιτευτεί (Video)

Η Κατερίνα Καινούριου παραδέχτηκε ότι είχε πρόταση να πολιτευτεί.

«Μου έχουν πει να πολιτευτώ, δεν μπορώ να σας πω την παράταξη… Αυτός που κατέβαινε ήταν πολύ φίλος του πατέρα μου και έλεγε στον πατέρα μου “γιατί να μην πολιτευτεί η Κατερίνα;” και ο πατέρας μου μου το έλεγε πολύ σοβαρά και τους είπα “είστε με τα καλά σας;”», ανέφερε η παρουσιάστρια του Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει και τον τρόπο με τον οποίο απέρριψε την πρόταση να κατέβει στις βουλευτικές εκλογές, χαρακτηρίζοντας «χαζό» το ότι προτείνουν σε κάθε πρόσωπο που έχει προβολή λόγω της δουλειάς του.. «Συνειδητοποιείτε ότι είναι κάτι σοβαρό το να μπεις στην Βουλή; Δεν καταλαβαίνω που κάθε κατακαημένος μπαίνει…», ανέφερε και έκανε χιούμορ με τους συνεργάτες της λέγοντας πως «δεν έχει καλά φώτα η Βουλή, θα έβγαινα κακοφωτισμένη, θα πάθαινα εγκεφαλικό… Σκεφτείτε πόσα νεύρα θα είχα κάθε πρωί! Θα ντυνόμουν, όμως, ωραία, θα έβαζα τα ανοιξιάτικά μου και θα τους έφτιαχνα τη διάθεση».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.