Η Καθημερινή αποδίδει εύσημα σε Βούτση για το χειροκρότημα στην αναφορά Μητσοτάκη στη Marfin!

Η Καθημερινή αποδίδει εύσημα σε Βούτση για το χειροκρότημα στην αναφορά Μητσοτάκη στη Marfin!

Η εφημερίδα Καθημερινή στο φύλλο της Τετάρτης σε σχόλιο της αλλά και με κτύπημα στην πρώτη της σελίδα αποδίδει τα εύσημα στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση για το χειροκρότημά του στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρώην πρόεδρος φέρεται σύμφωνα με την εφημερίδα να χειροκροτεί τον Μητσοτάκη για τις αναφορές του στη Marfin. Σημειωτέον ότι η ΝΔ επανέφερε το θέμα των νεκρών της Marfin πριν από δέκα χρόνια, στην επικαιρότητα και την ίδια ώρα ημιεπίσημα ο μηχανισμός της αλλά και τα φιλικά της Μέσα Ενημέρωσης απέδωσαν ευθύνη για τους νεκρούς στον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα διήμερο κρεσέντο μαύρης προπαγάνδας το οποίο μάλιστα συνεχίζεται ακόμη και σήμερα. Σε λίγο θα μιλήσουν για το δυστύχημα στην Αίγινα. Τρομάζω στο τι μπορεί να κάνει τότε ο πρώην πρόεδρος!

Διαβάστε το σχόλιο της Καθημερινής

«Το χειροκρότημα Βούτση στον πρωθυπουργό

Στα αξιοσημείωτα της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή ήταν το χειροκρότημα του τέως προέδρου της Βουλής και κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση στον πρωθυπουργό! Το σπάνιο ενσταντανέ σημειώθηκε κατά την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στους νεκρούς της Marfin. Πλην του κ. Βούτση, που έδειξε με την κίνησή του αυτή για ακόμη μία φορά ότι αν μη τι άλλο διαθέτει πολιτικό βάθος, κανείς άλλος βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έκανε κάτι παρόμοιο.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter