Η κατόπιν εορτής παρέμβαση της ΕΥΠ στον Έβρο και οι «αγιογραφίες» σε Δημητριάδη από το MEGA

Η κατόπιν εορτής παρέμβαση της ΕΥΠ στον Έβρο και οι «αγιογραφίες» σε Δημητριάδη από το MEGA

Την «αγιογραφία» του πρωθυπουργικού ανιψιού Γρηγόρη Δημητριάδη επιχείρησαν στο MEGA του Βαγγέλη Μαρινάκη σε μια προσπάθεια να διασκεδάσουν τις αρνητικές εντυπώσεις για τη λειτουργία της ΕΥΠ, επί των ημερών του Παναγιώτη Κοντολέοντος.

Μία επιλογή η οποία χρεώνεται απευθείας στον πρωθυπουργικό περιβάλλον και ειδικότερα στον Γρηγόρη Δημητριάδη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr η τοποθέτηση Κοντολέων φέρεται να ήταν δική του εισήγηση.

Μετά τα απανωτά «φιάσκο» της ΕΥΠ και ενώ όπως αποκάλυψε το documentonews.gr, η επιλογή Δημητριάδη για την ηγεσία των μυστικών υπηρεσιών της χώρας έχει προκαλέσει ουκ ολίγα αρνητικά σχόλια στο εσωτερικό της Υπηρεσίας και όχι μόνο, το MEGA ανέλαβε να «ξεπλύνει», το Δημητριάδη.

Ειδικότερα, στην εκπομπή LiveNews του Νίκου Ευαγγελάτου ο εκδότης του Φιλελεύθερου και γνωστός για τα νεοδημοκρατικά του αισθήματα Θανάσης Μαυρίδης ανέφερε ότι η ΕΥΠ «είχε στήσει το προηγούμενο διάστημα, επί σειρά εβδομάδων, μια ολόκληρη επιχείρηση και έδωσε χρήσιμες πληροφορίες, που βοήθησαν καθοριστικά, στο να μην πιαστούν στον ύπνο οι ελληνικές δυνάμεις. Να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και καταφέρουν να περάσουν στην Ελλάδα οι μετανάστες που ξεχύθηκαν αιφνιδιαστικά».

Μάλιστα στην εκπομπή έγινε προσωπική αναφορά στο διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη ως τον άνθρωπο που «συντόνισε την όλη επιχείρηση», η οποία «εκ του αποτελέσματος κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη».

«Η ΕΥΠ διαπίστωσε έγκαιρα το τουρκικό σχέδιο στον Έβρο, ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές και έτσι υπήρξε κινητοποίηση τόσο σε θέματα υποδομών όσο και σε ανθρώπινου δυναμικού» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Τώρα βέβαια πόσο επιτυχημένη θεωρείται η λειτουργία της ΕΥΠ στον Έβρο, όταν η κινητοποίηση των ελληνικών αρχών έγινε αφότου είχαν συρρεύσει στα ελληνικά σύνορα χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, αυτό είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να απαντήσει ο κ. Δημητριάδης.

Σε κάθε περίπτωση εφόσον ο κ. Δημητριάδης χρεώνεται την «τωρινή επιτυχία» της ΕΥΠ τότε με το ίδιο σκεπτικό θα πρέπει να χρεωθεί και το «φιάσκο» της κυβερνοεπίθεσης από τούρκους χάκερ πριν από μερικές εβδομάδες, όπως επίσης και το περιστατικό με τις κλεμμένες μοτοσικλέτες που κάποιοι άφησαν λίγα μέτρα από την έδρα των μυστικών υπηρεσιών της χώρας. Ή το αρνητικό κλίμα το οποίο έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό της υπηρεσίας για την επιλογή Κοντολέοντα για τον οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναγκάστηκε να ψηφίσει φωτογραφική τροπολογία για να μπορέσει να παραμείνει επικεφαλής της ΕΥΠ!!

Διαβάστε επίσης

Ψίθυροι και ερωτήματα για τον Κοντολέοντα της ΕΥΠ

Το «χακάρισμα» της ΕΥΠ και η προσωπική ευθύνη του Μητσοτάκη

Μυστικά & Documento

28/11/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter