Η Κεντροαριστερά έπαθε… μηνίσκο!

Η Κεντροαριστερά έπαθε… μηνίσκο!

Ένα_x000D_
ορθοπεδικό πρόβλημα ρήξης μηνίσκου ανάγκασε τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να_x000D_
αποσύρει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς,_x000D_
με την συντρόφισσα Φώφη να του εύχεται περιστατικά και γρήγορη επιστροφή στους_x000D_
κοινούς αγώνες μέσω twitter. 

Μηνίσκο, πάντως… προκάλεσε η Φώφη Γεννηματά και στον Σταύρο Θεοδωράκη, αφού μετά την ηλεκτρονική ψηφοφορία που αποχαιρετήσαμε, του έκοψε τη φόρα και για αναβολή του πρώτου γύρου των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 12 Νοεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής και του Μαραθωνίου της Αθήνας. Για τον οποίο Μαραθώνιο, ως γνωστόν, ο Σταύρος είχε δηλώσει πως εκείνη τη μέρα «ή όλοι τρέχουμε ή χειροκροτούμε όσους τρέχουν»!

Από… μηνίσκο, όμως, αναμένεται να υποφέρει και ο Γιώργος Καμίνης, εφόσον εκλεγεί αρχηγός του νέου φορέα, καθότι θα αναγκαστεί να είναι το πρωί δήμαρχος και το βράδυ πρόεδρος! Ο ίδιος, πάντως, θεωρεί ότι θα τα καταφέρει, πρώτον γιατί τα κατάφεραν Ρέντζι, Σιράκ και Μιτεράν και, δεύτερον, επειδή δεν θα φτιάξει ένα αρχηγικό κόμμα – όπως απαντά στις μπηχτές συνυποψηφίων του, επειδή θα είναι πρόεδρος, όχι όμως και βουλευτής – αλλά ένα κόμμα με συλλογική ηγεσία και… αποκεντρωμένες εξουσίες! Τώρα το πέτυχες, δήμαρχε! Η αλήθεια είναι πως αυτή η παράταξη φημίζεται για την ενότητα και τις… αγαστές συνεργασίες μεταξύ συντρόφων!

Επιπλέον, μηνίσκο κινδυνεύει να πάθει και ο Γιάννης Ραγκούσης, σε περίπτωση που δεν τα βρει με την Εκκλησία της Ελλάδος, καθώς μετά τα όσα είπε περί «ομοφυλόφιλων μητροπολιτών», προσέθεσε και τα περί «ακροδεξιού σκοταδισμού που εκπέμπει πολλές φορές η Εκκλησία», γεγονός που καθιστά άκρως πιθανό και… δεύτερο εξώδικο! Παρεμπιπτόντως, με τούτα και με εκείνα, ο Ραγκούσης έχει ήδη κερδίσει τον τίτλο του πιο τολμηρού υποψηφίου, παίρνοντας το… στέμμα από τον Θεοδωράκη. Ο δεύτερος, που δηλώνει ότι «την τόλμη του δεν την αμφισβητούν ούτε οι εχθροί του», κάνει ό,τι μπορεί ωστόσο για να κρατήσει τον… τίτλο, υποσχόμενος απολύσεις στο Δημόσιο για όσους υπαλλήλους θα κόβονται από την αξιολόγηση, καθώς και ένταξη στο νέο φορέα και των φιλελεύθερων δεξιών, αφού ο Σταύρος δεν φοβάται τη λέξη «δεξιός». Λες και δεν το ξέραμε…

Όσο για τον νεότερο υποψήφιο και ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη, αυτός δεν κινδυνεύει από μηνίσκο αλλά από τη… νόσο των πιλότων, αφού και εκείνος εφόσον εκλεγεί δεν θα εγκαταλείψει τις Βρυξέλλες και το Ευρωκοινοβούλιο! Ο Γιάννης Μανιάτης, πάλι, που έχει στρογγυλοκαθίσει στις… δάφνες της επιτυχίας του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, ευχόμαστε να μην ζαλιστεί σαν την Πυθία και αντί για προεκλογικές εξαγγελίες, μας αρχίσει στους χρησμούς!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter