Η Κεραμέως (ΝΔ) αναγνωρίζει τους αγώνες της Αριστεράς και δέχεται μπούλινγκ από το κόμμα της!

Η Κεραμέως (ΝΔ) αναγνωρίζει τους αγώνες της Αριστεράς και δέχεται μπούλινγκ από το κόμμα της!

Η νέα και ανερχόμενη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκη Κεραμέως μίλησε χθες στο “Ράδιο Κομοτηνή” και όπως έγραψε στο Τwitter παραδέχθηκε τους αγώνες της Αριστεράς κάτι το οποίο προφανώς είναι ανεπίτρεπτο στη Νέα Δημοκρατία του Άδωνη Γεωργιάδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μπορεί η ίδια αν και συντηρητική, να είχε και άποψη για το ποια Αριστερά θέλει αλλά αμέσως αποδοκιμάστηκε από τη Νέα Δημοκρατία καθώς γι αυτούς, υπάρχει μόνον το νεοφιλελεύθερο μοντέλο ως μοντέλο ελευθερίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων(!!!)

Τι γράφει η Νίκη Κεραμέως:

«Η αριστερά έχει δώσει σημαντικούς αγώνες στον τόπο. Η κυβ. ΣΥΡΑΝΕΛ είναι κατ’ εφημισμόν αριστερά. @ Radio Πατρίδα Κομοτηνής 100,4fm».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Γιάννης Κεφαλογιάννης έρχεται να την επιπλήξει με δικό του tweet, κάτι που αμέσως αναπαράγει ο αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης ενώ ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος -μέσω Facebook- δείχνει την έκπληξη και τον αποτροπιασμό του στη δήλωση της κυρίας Κεραμέως.

«Όπου κυβέρνησε η Αριστερά υπό οποιαδήποτε μορφή της,η κατάληξη ήταν μία για τους λαούς:καταστροφή,φτώχεια, καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων», έγραψε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και επανέλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης… καλώντας στην τάξη την κυρία Κεραμέως…

Μετά από αυτά, η ίδια αισθάνεται την ανάγκη να σβήσει την άποψή της από το Twitter, την οποία ωστόσο και καταγράψαμε.

Παραμένουν επίσης μνημεία της ελευθερίας της άποψης των βουλευτών η αποδοκιμασία των συναδέλφων της και όχι μόνον…

Κάπως έτσι προφανώς θεωρούν τους βουλευτές, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία έκφρασης: Απλά να ταυτίζονται με τις ηγεσίες τους!

https://www.facebook.com/jloverdos/posts/1605542449496998

Η δήλωση της βουλευτού της ΝΔ Νίκης Κεραμεως οτι δηθεν "η Αριστερα εχει δωσει σημαντικούς αγώνες για τον τόπο. Η κυβερνη…

Posted by Γιάννης Λοβέρδος on Samstag, 29. Juli 2017

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter