Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη σύλληψη του γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας

Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη σύλληψη του γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας

Την προκλητική σύλληψη του γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας του ΚΚΕ, Κώστα Κουκούλα το περασμένο Σάββατο από άνδρες του λιμενικού σώματος, επικαλούμενοι διατάραξη κοινής ησυχίας από τις εκδηλώσεις του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», καταγγέλλει το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ σε ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση επισημαίνει ότι αυτό που ενοχλεί είναι η μεγάλη επιτυχία του Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Καβάλα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΚΝΕ

Η ΚΝΕ καταγγέλλει τη σύλληψη του Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας του ΚΚΕ, Κώστα Κουκούλα, το βράδυ του Σαββάτου στον χώρο των εκδηλώσεων του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, στο Πάρκο Φαλήρου, από άνδρες του λιμενικού, απαγγέλλοντάς του κατηγορίες για διατάραξη κοινής ησυχίας και απείθεια, αφήνοντάς τον στη συνέχεια ελεύθερο.

Αυτό που ενοχλεί είναι η μεγάλη επιτυχία του Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Καβάλα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Οδεύοντας στα 50 του χρόνια, αποτελεί το κορυφαίο πολιτικό – πολιτιστικό γεγονός στη χώρα, ένας πραγματικός θεσμός για τους εργαζόμενους και τη νεολαία, που χρόνο με το χρόνο δυναμώνει.

Οι προκλήσεις εναντίον του Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» το μόνο που κάνουν είναι να μας γεμίζουν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να σηκώσουμε τα Φεστιβάλ και την πολιτική μας δραστηριότητα ακόμα ψηλότερα. Αυτό θα γίνει και τις επόμενες μέρες, στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στις υπόλοιπες πόλεις της χώρας, κορυφώνοντας με τις κεντρικές εκδηλώσεις στις 22-23-24 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter