Η κλήση στην αστυνομία σε σχολεία που τελούν υπό κατάληψη ως κριτήριο επιλογής διευθυντών από την Κεραμέως

Η κλήση στην αστυνομία σε σχολεία που τελούν υπό κατάληψη ως κριτήριο επιλογής διευθυντών από την Κεραμέως

Σε πλήρη εφαρμογή φαίνεται πως έχει μπει η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως κατά των μαθητικών κινητοποιήσεων.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης για την επιλογή διευθυντών στα σχολεία, υποψήφιος για τη θέση διευθυντή γυμνασίου, δέχθηκε ερώτηση από την επιτροπή σχετικά με τις κινήσεις που θα έκανε εάν το σχολείο του τελούσε υπό κατάληψη.

Ο ίδιος φέρεται να απάντησε πως θα επικοινωνούσε με τους μαθητές, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τους υπόλοιπους καθηγητές προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα. Η απάντηση του σύμφωνα με το ρεπορτάζ του documentonews.gr κρίθηκε ως λανθασμένη, καθώς η επιλεγμένη επιτροπή από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως θεωρούσε ότι η σωστή απάντηση είναι να καλέσουν την αστυνομία!

Υπενθυμίζεται, ότι μία ημέρα μετά την ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου για τη σχολική βία, το οποίο ουσιαστικά διώκει κάθε μορφής κινητοποίηση από τη μαθητική κοινότητα, ήρθε η σύλληψη δύο μαθητών από Γυμνάσιο της Πάτρας που τελούσε υπό κατάληψη μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Σύλληψη μαθητών σε υπό κατάληψη Γυμνάσιο με την υπογραφή του νομοσχεδίου Κεραμέως (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter