«Η κομματική φιέστα της ΝΔ στην εσπερίδα της ΕΓΓΔ προσβάλλει την αυτοδιοίκηση»

«Η κομματική φιέστα της ΝΔ στην εσπερίδα της ΕΓΓΔ προσβάλλει την αυτοδιοίκηση»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο τομέας Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «η Ένωση Γενικών Γραμματέων Δήμων διοργάνωσε επιστημονική εσπερίδα στη Θεσσαλονίκη με θέμα Τοπική Αυτοδιοίκηση & Κοινωνία των Πολιτών. Μετέτρεψε δυστυχώς μια ευκαιρία για ένα φόρουμ δημοκρατικού διαλόγου σε κυβερνητική πασαρέλα Υπουργών της Νέας Δημοκρατίας. Η παντελής έλλειψη δημοκρατικού κριτηρίου και αντανακλαστικού είναι κραυγαλέα καθώς δεν απουσιάζει μόνο η Αξιωματική Αντιπολίτευση αλλά όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης».

«Η Αυτοδιοίκηση, η Δημόσια Διοίκηση, η χώρα έχει ανάγκη το δημοκρατικό διάλογο, την σύνθεση και την αντιπαράθεση των απόψεων και των πολιτικών. Η ένδεια επιχειρημάτων, η απουσία σχεδίου, ο αρνητικός απολογισμός και δεν κρύβονται πίσω από κομματικές φιέστες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ξεκίνησε μετά από πολλά χρόνια μόνιμες προσλήψεις με την 3Κ και, κυρίως, ότι έβγαλε τη χώρα από τη μέγγενη των μνημονίων που οι πολιτικές της ΝΔ μας είχαν οδηγήσει, ώστε, σήμερα, έστω και καθυστερημένα μετά από τρία χρόνια να μπορεί να προχωράει σε προσλήψεις και να μπορεί να πανηγυρίζει γι’ αυτές, ενώ πριν μερικά χρόνια είναι οι ίδιοι, οι οποίοι πανηγύριζαν για τις απολύσεις στους Δήμους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter