Η κόντρα Χατζηνικολάου – Κούγια on air για την υπόθεση Λιγνάδη (Video)

Η κόντρα Χατζηνικολάου – Κούγια on air για την υπόθεση Λιγνάδη (Video)

Με δυσκολία προσπαθούσαν να κρατήσουν τον εκνευρισμό τους τόσο ο Νίκος Χατζηνικολάου όσο και ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την Τρίτη το βράδυ προκειμένου να μιλήσει για το για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη του οποίου έχει αναλάβει την υπεράσπιση.

Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του ο Αλέξης Κούγιας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του για ένα ρεπορτάζ το οποίο προβλήθηκε λίγο πριν με αποτέλεσμα να υπάρξει μια μικρή ένταση ανάμεσα στον ποινικολόγο και τον δημοσιογράφο.

Αυτό που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Αλέξη Κούγια ήταν δύο ανώνυμες αναρτήσεις στα social media και μεταδόθηκαν στο ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων και στα οποία χαρακτήριζαν τον ποινικολόγο ως η «ντροπή της νομικής επιστήμης».

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με υποδεχόσασταν εδώ με δύο ανώνυμες αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης και θα ήθελα να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί οι τόσο αξιόπιστοι που αναδεικνύετε ως κριτές της δικής μου διαδρομής και της απόφασής μου να υπερασπιστώ τον κ. Λιγνάδη» είπε ο Αλέξης Κούγιας και συμπλήρωσε: «Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής, ποιος είναι αυτός που με κρίνει;».

Προσπαθώντας να απαντήσει ο κ. Χατζηνικολάου είπε πως το ρεπορτάζ είχε δύο ελαφρυντικά: Το ότι πρόκειται για δημόσιο υλικό, καθώς και ότι στο εν λόγω ρεπορτάζ συμπεριλαμβανόταν τόσο η απάντηση του κ. Κούγια, όσο και του γιου του.

Ωστόσο, ο Αλέξης Κούγιας διέκοπτε συνέχεια τον Νίκο Χατζηνικολάου, κάτι το οποίο προκάλεσε την έκρηξη του δημοσιογράφου: «Αφήστε με να ολοκληρώσω! Εγώ σας άκουσα».

Ωστόσο και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Νίκος Χατζηνικολάου ζητούσε διευκρινιστικές ερωτήσεις από το δικηγόρο κάτι που όπως φάνηκε δεν άρεσε καθόλου στον κ. Κούγια. 

«Δε φημίζεστε για την έλλειψη καλών συναισθημάτων φιλοξενίας» επισήμανε ο κ. Κούγιας.

Δείτε αναλυτικά τη συζήτηση 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter