Η… κοπτοραπτική του Αδωνη για να εμφανιστεί ως «αδικημένος» από εφημερίδα

Η… κοπτοραπτική του Αδωνη για να εμφανιστεί ως «αδικημένος» από εφημερίδα

Τσαπατσούλης ή… πονηρούλης; Δεν ξέρουμε τι από τα δύο ισχύει (μπορεί και τα δύο) για τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αλλά κατάφερε πάλι να τα κάνει άνω –κάτω με μια ανάρτησή του στο twitter με αφορμή ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία στις οικονομικές της σελίδες.

Στο Post του έγραψε συγκεκριμένα

«Η «αγάπη» της @DimokratiaGr και του εκδότου της κ. Γιάννη Φιλιππάκη στο πρόσωπο μου είναι τόσο «απέραντη» που έχουν σήμερα την πρώτη θετική για μένα είδηση στην ιστορία τους, την επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνος και βάζουν φωτό του Κικίλια».!

Πράγματι, στο κομμάτι του δημοσιεύματος που είχε «ανεβάσει» ο Αδ. Γεωργιάδης, φαινόταν το σχετικό δημοσίευμα που τον αφορούσε και δίπλα η φωτογραφία του Β. Κικίλια, ο οποίος όμως είναι υπουργός Τουρισμού…

Βέβαια ο Αδωνης είχε ανεβάσει τη σελίδα «κομμένη»! Γιατί στην πραγματικότητα, η εφημερίδα είχε δύο θέματα στο συγκεκριμένο τμήμα της σελίδας. ένα για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και ένα για τους tour operators. Η δεύτερη είδηση συνοδεύεται και από τη φωτογραφία του αρμόδιου Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια (αναφέρεται και στο σχετικό κείμενο).

Ο υπουργός Ανάπτυξης επιδόθηκε στην… τέχνη της κοπτοραπτικής και παρουσίασε στους followers του κραυγαλέα fake news.

Σχολιάζοντας στο e-tetradio.gr το συγκεκριμένο γεγονός ο εκδότης της Δημοκρατίας Γιάννης Φιλιππάκης είπε περιπαικτικά: «Δεν τον αγαπώ. Αλλά τον συμπονώ! Τον συμπονω για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter