Η… κουφή απορία του Μπόρις Τζόνσον – Ρωτούσε εάν το πιστολάκι των μαλλιών «σκοτώνει» τον κορονοϊό

Η… κουφή απορία του Μπόρις Τζόνσον – Ρωτούσε εάν το πιστολάκι των μαλλιών «σκοτώνει» τον κορονοϊό

Πρώην ειδικός σύμβουλος του Μπόρις Τζόνσον αποκάλυψε την ερώτηση που είχε κάνει ο τότε πρωθυπουργός της Βρετανίας σε επιστήμονες, σχετικά με τον κορονοϊό το 2020, κατά την έναρξη της εξάπλωσης της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Ντόμινικ Κάμινγκς, ο Τζόνσον μοιράστηκε το 2020 με άλλους «ένα βίντεο ενός τύπου που χρησιμοποιούσε ένα ειδικό πιστολάκι στη μύτη του για να σκοτώνει την Covid και ρώτησε τον επιστημονικό σύμβουλο της κυβέρνησης Πάτρικ Βάλανς και τον αρχίατρο Κρις Γουίτι τι άποψη είχαν για αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι εν λόγω βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο διαδίκτυο γιατί το έχει αφαιρέσει το Youtube.

Η δημοσιοποίηση της κατάθεσης Κάμινγκς έρχεται μία ημέρα μετά την εξαιρετικά δυσάρεστη για τον Τζόνσον μαρτυρία άλλων συμβούλων του για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την πανδημία. Όπως υποστήριξαν, «τα γεγονότα τον είχαν ξεπεράσει» και δεν ενδιαφερόταν σχεδόν καθόλου για τα θύματα, μολονότι η χώρα είχε πληγεί πολύ σοβαρά, έχοντας 230.000 νεκρούς.

Ο Κάμινγκς περιέγραψε τον Μπόρις Τζόνσον ως «εξαιρετικά απρόσεκτο» εκείνη την περίοδο, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε εξαιτίας του διαζυγίου του που όδευε προς την οριστικοποίηση. «Η νυν σύντροφός του ήθελε να οριστικοποιήσει την ανακοίνωση του αρραβώνα τους» και ο ίδιος «έλεγε ότι ήθελε να δουλέψει το βιβλίο του για τον Σαίξπηρ», το οποίο ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter