Η «κούπα» των μικρών της Super League κρίνεται στo «γήπεδο» της Nova!

Η «κούπα» των μικρών της Super League κρίνεται στo «γήπεδο» της Nova!

Δείτε τη Δευτέρα 7/5 και την Τετάρτη 9/5 την τελική φάση του πρωταθλήματος Novasports Super League K17 στο Αγρίνιο με τη συμμετοχή των ομάδων Νέων της Ξάνθης, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, τη Δευτέρα 7 Μαΐου και την Τετάρτη 9 Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports2HD, την τελική φάση του πρωταθλήματος Novasports Super League K17. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί φέτος στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με τη συμμετοχή των ομάδων Νέων της Ξάνθης, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 7 Μαΐου. Στον Α’ ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 θα αναμετρηθούν η Ξάνθη με τον Ολυμπιακό, ενώ στο Β’ ημιτελικό που θα ακολουθήσει στις 20:00 θα κοντραριστούν ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ, με έπαθλο τη συμμετοχή στον τελικό και τη διεκδίκηση του τίτλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας στους δύο ημιτελικούς θα ακολουθήσει κατευθείαν η διαδικασία των πέναλτι. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια του τελικού διεξάγεται κανονικά η παράταση ή και πέναλτι εφόσον χρειαστεί. Ο τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Μαΐου στις 19:00.

Στις περιγραφές των αγώνων θα είναι ο Μιχάλης Κατσαφάδος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Τάσος Μπαϊρακτάρης και Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Οι αγώνες θα προβληθούν και από την υπηρεσία NovaGO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter