Η κουστωδία «πλανητάρχη» του Μητσοτάκη και η απρόοπτη συνάντηση με τον συνταξιούχο! (Video)

Η κουστωδία «πλανητάρχη» του Μητσοτάκη και η απρόοπτη συνάντηση με τον συνταξιούχο! (Video)

Εννοείται πως τέτοιες σκηνές και τέτοιες συνομιλίες δεν θα δείτε ούτε θα διαβάσετε στα πάμπολλα φιλικά προς την κυβέρνηση Μέσα Ενημέρωσης.

Μερικές φορές όμως υπάρχουν και τα βίντεο ως αποδείξεις (πέραν της καθημερινής πραγματικότητας) του πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εννοεί την επαφή με το λαό και τις μετακινήσεις του!

Ξεκινώντας από την αυτοκινητοπομπή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοδεία του στη Λάρισα, ξαφνιάζεται κάποιος με τον αριθμό των οχημάτων για ασφάλεια και… παρατρεχάμενους που χρησιμοποιεί ο νυν πρωθυπουργός. Αλήθεια πόσο είναι το κόστος όλων αυτών των μετακινήσεων τόσων πολλών ατόμων και αυτοκινήτων για τον κρατικό προϋπολογισμό;

Ούτε ο πλανητάρχης να ήταν…

Αλλά αντίθετα με τον αγρότη καβάλα στο άλογο που τον αποκαλεί «ήρωα» και την βουκολική σκηνή που μας τάισαν τα ΜΜΕ, στο συγκεκριμένο βίντεο ένας αγρότης πλησιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του παραπονιέται για τις χαμηλές συντάξεις στο καφενείο της περιοχής.

Εννοείται πως ο πρωθυπουργός δείχνει αμηχανία και η απάντησή του το φανερώνει.

Πώς κατόρθωσε και διαπέρασε την ασφάλεια κάποιος για να παραπονεθεί;

«Έχω μια κόρη 17 ετών, πώς θα τα βγάλω πέρα με 600 ευρώ; Να γράφει 1200 και να παίρνω 600;» ρώτησε τον πρωθυπουργό με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά «θα πάρεις αναδρομικά».

Όταν ο συνταξιούχος συνέχισε να κάνει ερωτήσεις στον Πρωθυπουργό και να λέει τα παράπονά του, ο πρωθυπουργός εμφανώς αμήχανος προσπάθησε να κάνει χιούμορ αλλά ανεπιτυχώς!

«Σε βλέπω είσαι μπλε μέχρι εδώ, πουκάμισο, t-shirt, μάσκα», του λέει προσπαθώντας να διασκεδάσει τη δύσκολη θέση του, να αλλάξει το θέμα της συζήτησης και ενδεχομένως να χτυπήσει κομματικά αντανακλαστικά…

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης πίνει μια τελευταία γουλιά καφέ και φεύγει με στρατιωτικό ελικόπτερο προς την Αθήνα…

Σίγουρα, εκεί ψηλά στους αιθέρες, δεν θα υπάρχουν απρόοπτες συναντήσεις!

Πηγή video: Newpost

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter