Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Καίριο ερώτημα

Η κρίσιμη δημοσκόπηση της ΟΝΝΕΔ για τον Κυριάκο (Photo)

Διαδικτυακή δημοσκόπηση με ένα πραγματικά καίριο ερώτημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη διεξήγαγε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Ο Κώστας Δέρβος ακολούθησε τον πρόεδρο της ΝΔ στην επίσκεψή του στην Κερκίνη, η οποία, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίστηκε και από την ακατανίκητη έλξη που άσκησε μία μπουγάτσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη (η οποία πράγματι φαίνεται αρκούντως λαχταριστή).

Ο Κυριάκος υπέκυψε στην έλξη αυτή (και ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί εξάλλου) με αποτέλεσμα να προκύψει μείζον ζήτημα που προβλημάτισε την ΟΝΝΕΔ: Ήταν με κρέμα ή ήταν με τυρί;

Ο «ζαβολιάρης» πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ γνώριζε εξ’ αρχής την απάντηση, ωστόσο ένιωσε κι αυτός την ακατανίκητη έλξη να διατυπώσει το ερώτημα και μάλιστα, υπήρξαν άνθρωποι που το θεώρησαν σοβαρό και απάντησαν. Στο αν η μπουγάτσα ήταν με τυρί ή με κρέμα. Διότι αν δεν ασχοληθείς με αυτό με τι θα ασχοληθείς;

Ιδού και η σχετική ανάρτηση στα Instagram Stories: 

(ΥΓ. Μη σας χαλάσουμε την έκπληξη των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης, αλλά η μπουγάτσα ήταν με τυρί. Μπορεί πάντα ο Κώστας Δέρβος να κάνει και δεύτερη δημοσκόπηση για το αν το τυρί ήταν βουβαλίσιο ή όχι).

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.