Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα απαντά στις επιθέσεις εναντίον της

Απαντήσεις στις επιθέσεις που δέχτηκε για τις καταθέσεις της, όπως προκύπτουν από το πόθεν έσχες του 2014, έδωσε, η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Όπως είπε στον Αθήνα 9.84, τα χρήματα έχουν προκύψει από δωρεές που κατατέθηκαν από οργανώσεις και απλούς πολίτες, στο λογαριασμό αλληλεγγύης από το 2009 έως το 2014 για την αποκατάσταση της υγείας της, και την ανατροφή του παιδιού της. «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου κάτι ξεχωριστό που δεν θα δέχεται ερωτήσεις και κριτική, αρκεί να μην υπάρχει κακή πρόθεση, ψέμα και απόκρυψη στοιχείων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το κόστος αποκατάστασης της υγείας της, απάντησε ότι η ασφάλιση που της παρέχεται λόγω της θέσης της στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν καλύπτει τα έξοδα στη Γαλλία για τις συνεχείς επεμβάσεις που κάνει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.