Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έβγαλε… άσο από το μανίκι: Τηλεκπαίδευση για παιδιά δημοτικού με τραπουλόχαρτα! (Video)

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έβγαλε… άσο από το μανίκι: Τηλεκπαίδευση για παιδιά δημοτικού με τραπουλόχαρτα! (Video)

Η εκπαιδευτική τηλεόραση της κυβέρνησης Μητσοτάκη φέρνει… καινοτομίες για τους μαθητές καθώς εισάγει στην εκπαιδευτική διαδικασία τα.. τραπουλόχαρτα. Το επόμενο βήμα είναι μαθήματα αριθμητικής για παιδιά δημοτικού με καθηγητή… Τζον Τάραμας.

Τα σχολεία έκλεισαν και η ΕΡΤ άδραξε την ευκαιρία να προβάλει… εκπαιδευτική τηλεόραση στους μικρούς τηλεθεατές που μένουν στο σπίτι.

Πρώτη μέρα χωρίς σχολείο, λοιπόν, και η ΕΡΤ πρόβαλε ένα μάθημα μαθηματικών.  Αλλά με έναν… εναλλακτικό τρόπο που προφανώς θα ήταν πιο πιθανό να το δούμε να πραγματεύεται σε τραπέζι καφενείου ή σε κάποιο μίνι καζίνο.

Πρόκειται για την εκπομπή «Μαθαίνουμε στο σπίτι» που κατά την ώρα των Μαθηματικών για τους μαθητές των Β-ΣΤ τάξεων, εμφανίστηκε στην οθόνη μία τράπουλα!

Όπως θα δείτε, ο καθηγητής εξήγησε τα σχήματα των τραπουλόχαρτων στα παιδιά και εν συνεχεία τους ζήτησε να πάρουν μια τράπουλα ώστε να κάνουν το μάθημα των Μαθηματικών και να δημιουργήσουν ζεύγη αριθμών, αλλά και να πραγματοποιήσουν πράξεις, όπως πρόσθεση.

Και κάπως έτσι, μπήκε στη ζωή των μικρών μαθητών η… τράπουλα. 

Φυσικά όλο αυτό μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε από τους χρήστες του Twitter που πραγματικά… ξεσάλωσαν με το νέο επίτευγμα της τηλεκπαίδευσης της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter