Η κυβέρνηση σκέπτεται την αναστολή του δώρου Πάσχα – «Ούτε να το διανοηθεί» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβέρνηση σκέπτεται την αναστολή του δώρου Πάσχα – «Ούτε να το διανοηθεί» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ
Σκέπτονται να αναστείλουν το δώρο Πάσχα και χαμογελούν

Μέσα στην απόγνωσή της καθώς η οικονομία κατρακυλάει στην ύφεση, η οποία είχε ξεκινήσει πολύ πριν κτυπήσει τη χώρα μας η πανδημία του κορονοϊού, η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα δίνει όλα στους επιχειρηματίες.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας τόνισε ότι τις επόμενες μέρες θα εξειδικευτούν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη για την στήριξη των επιχειρήσεων. Τα μέτρα που αμφίβολο είναι αν γνωρίζει ακόμα και σήμερα η κυβέρνηση ποια είναι.

Ανέφερε λοιπόν ότι υπό αξιολόγηση θέτει το υπουργείο Οικονομικών το ενδεχόμενο αναστολής της καταβολής του δώρου του Πάσχα από τις επιχειρήσεις, λόγω της επιδημίας του κορονοϊού.

Στην ερώτηση αν μέσα στα μέτρα στήριξης που αναμένεται να εξεταστούν είναι και η αναστολή του δώρου του Πάσχα ο Χρήστος Σταϊκούρας απάντησε με μια λέξη: «Αξιολογείται».

Άμεση και έντονη ήταν η αντίδραση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο να του απαντάει:

«Ο κύριος Σταϊκούρας είπε σήμερα ότι «αξιολογείται» η μη καταβολή στους εργαζόμενους του δώρου Πάσχα. Ούτε να το διανοηθεί. Αν η ΝΔ θέλει να πληρώσουν και αυτήν την κρίση οι εργαζόμενοι του θυμίζουμε ότι «αξιολογείται» και ο ίδιος».

Ενώ ο βουλευτής και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ  δήλωσε: «Ερώτημα: ποιος ευρωπαϊκός ή ταμειακός περιορισμός ανάγκασε την κυβέρνηση να δηλώσει πως είναι “υπό εξέταση η αναστολή καταβολής του δώρου Πάσχα”;Απάντηση: Κανείς. Επιλογή της είναι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter