Η κυβέρνηση της δεξιάς και της… καλής παραλίας!

Η κυβέρνηση της δεξιάς και της… καλής παραλίας!

Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη κατάφερε μέσα σ΄ ένα μήνα να κερδίσει, ήδη, τρία βραβεία: της αλαζονείας, του λαϊκισμού και της κουτοπονηριάς.

Αλαζονεία γιατί κάνει ότι γουστάρει και λογαριασμό δεν δίνει- ή έτσι νομίζει.

Λαϊκισμού, γιατί απεδείχθη περίτρανα ότι η αντιπολίτευση που έκανε τα προηγούμενα χρόνια είχε έναν και μοναδικό σκοπό: την κατάληψη της εξουσίας. Κατηγορούσε για παράδειγμα την κυβέρνηση Τσίπρα ότι δεν έκανε(;;) τίποτα για τις καταστροφικές πυρκαγιές. Τζογάρισε αγρίως πάνω στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι, για λίγα ψηφαλάκια. Και πολλά άλλα.

Και σήμερα από τις ξαπλώστρες στις παραλίες όπου βρίσκεται σύσσωμη η κυβέρνηση… όλα καλώς καμωμένα.

Κάηκε ο Μαραθώνας, αλλά τα “πήγε καλά ο κρατικός μηχανισμός”.

Κάηκε ένα κομμάτι του Υμηττού, έδωσε(!!) έκτακτη συνέντευξη τύπου ο “σερίφης” της Κατεχάκη, κατά την οποία είπε ένα σωρό μπαρούφες.

Και τέλος η κυβέρνηση της δεξιάς και της… καλής παραλίας, παίρνει και το βραβείο κουτοπονηριάς και απύθμενου θράσους, να μας επιτρέψετε να προσθέσουμε, διότι όλα τα ρεβανσιστικά σχέδια και τα σχέδια άλωσης του κράτους τα είχαν έτοιμα από τα χρόνια της αντιπολίτευσης και μέσα στο κατακαλόκαιρο… ο αντ΄ αυτού πρωθυπουργός (βλ. Γρ. Δημητριάδης, ανιψιός Μητσοτάκη) και οι υπουργοί τα έβαλαν σε εφαρμογή. Από την εκπαραθύρωση της ενοχλητικής Βασιλικής Θάνου, τον διορισμό ενός σεκιουριτά στην ΕΥΠ μέχρι τον διορισμό του “ακομμάτιστου” Ζούλα στην ΕΡΤ.

Α, να μην ξεχάσουμε ο Γεραπετρίτης μαζί με τον Θεοδωρικάκο (μας)”έφτιαξαν” και “επιτελικό κράτος”. Αλήθεια, που είναι, που κάνουν τώρα διακοπές οι “επιτελικοί” υπουργοί Εσωτερικών, Υγείας, Περιβάλλοντος και οι λοιποί συναρμόδιοι για να “συντονίσουν” τις προσπάθειες των αρχών για τις πυρκαγιές; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter