Η κυβέρνηση ζητά καταγραφή αποθεμάτων κρέατος αιγοπροβάτων και αυγών ανά την επικράτεια (PDF)

Την υποχρεωτική καταγραφή των αποθεμάτων κρέατος αιγοπροβάτων και αυγών ανά την επικράτεια επιβάλλει η κυβέρνηση στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους σχετικούς κλάδους, ενώ θεσπίζεται ταυτόχρονη λειτουργία δύο λαϊκών αγορών ανά Δήμο για την αποφυγή της συμφόρησης.

Στην τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που συμπεριλήφθηκε στην ψήφιση των τριών Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, επιβάλλεται στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην αλυσίδα εισαγωγής, εμπορίας, πώλησης, μεσιτείας, διακίνησης, διανομής και αποθήκευσης προϊόντων κρέατος αιγοπροβάτων (νωπών και κατεψυγμένων) και αυγών στην ελληνική επικράτεια.

Επίσης, η τροπολογία προβλέπει τον καθορισμό νέων χώρων λειτουργίας υπαίθριων αγορών εντός των ορίων του ίδιου Δήμου, οι οποίες θα λειτουργούν τις ίδιες ώρες και ημέρες.

Δείτε την τροπολογία:

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.