Η κυβέρνηση κλείνει το κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη: Λουκέτο σε σταθμούς του μετρό – Το τραμ δεν θα φτάνει στο Σύνταγμα

Η κυβέρνηση κλείνει το κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη: Λουκέτο σε σταθμούς του μετρό – Το τραμ δεν θα φτάνει στο Σύνταγμα

Δύσκολα -έως καθόλου- προσβάσιμο θα είναι την Πέμπτη το κέντρο της Αθήνας, τόσο λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων όσο και λόγω της απόφασης της κυβέρνησης, μέσω της Ελληνικής Αστυνομίας, να κλείσει πολλούς σταθμούς του μετρό αλλά και να περιορίσει το τραμ.

Έτσι, με νεότερη εντολή της Αστυνομίας δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα τα δρομολόγια του Μετρό από Νίκαια προς Αεροδρόμιο στις 16.31,17.01,18.01 και 18.31, καθώς και τα δρομολόγια από Αεροδρόμιο προς Νίκαια στις 17.32, 18.02, 19,02 και 19.32.

Επίσης, για την Πέμπτη, ανήμερα της επετείου της Επανάστασης του 1821 με εντολή της Αστυνομίας, λόγω των εορταστικών, από την έναρξη λειτουργίας και μέχρι νεωτέρας θα παραμείνουν κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα», «Μοναστηράκι», «Ευαγγελισμός», «Ακρόπολη» και «Συγγρού- Φιξ».

Τα δρομολόγια του Τραμ, αύριο, θα πραγματοποιούνται από την έναρξη λειτουργίας και μέχρι νεωτέρας, με τερματικό σταθμό τη στάση Κασομούλη στο Ν. Κόσμο. Δηλαδή δεν θα εκτελούνται δρομολόγια στο τμήμα Κασομούλη-Σύνταγμα.

Διαβάστε ΕΔΩ τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter