H Λαμία «φρέναρε» τον Αστέρα

H Λαμία «φρέναρε» τον Αστέρα

Η Λαμία απέσπασε από τον Αστέρα Τρίπολης έναν πολύτιμο βαθμό (0-0) στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα 1. Το ματς είχε λίγες φάσεις και η σημαντικότερη ευκαιρία χάθηκε στο 24’. O Φερνάντεθ έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

«Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο. Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε την μπάλα στο πλεχτό. Είναι καλό ότι δεν δεχθήκαμε και πάλι γκολ, είναι καλό ότι δημιουργούμε φάσεις, αλλά κάποιες φορές η τύχη δεν θα είναι με το μέρος σου. Έτσι ήταν και σήμερα», υποστήριξε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Αστέρα Μίλος Ράσταβατς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητικοί, αλλά δεν σκόραραν. Στο 54′ το σουτ του Μπιάρνασον έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσιφτσή, στο 72΄το σουτ του Ρόμανιτς έφυγε επίσης άουτ και την ίδια τύχη είχε το σουτ του Τζανδάρη στο 88′.

«Είμαι ικανοποιημένος από τον βαθμό κόντρα σε μία ομάδα που μέτραγε 6 σερί νίκες. Πετύχαμε και εμείς τον δικό μας στόχο να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς σε ένα τόσο δύσκολο εκτός έδρας ματς. Ρισκάραμε στο δεύτερο μέρος γιατί θέλαμε ένα γκολ έτσι ώστε να πάρουμε το «τρίποντο», δεν το βρήκαμε το γκολ αλλά είμαστε ικανοποιημένοι», δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας Μιχάλης Γρηγορίου.

O Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπα.

Αστέρας (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Καστάνιο, Πασαλίδης (90+2’ Βαλιέντε), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Φερνάντεθ, Σίτο (80’ Τιλίκα), Κρέσπι (58’ Ριέρα), Μπαράλες.

Λαμία (Μ. Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Βλάχος, Μαρτίνεθ, Μπιάρνασον, Τζανδάρης, Πίτι (64’ Μπα), Ρόμανιτς (86’ Μάντζρεκαρ), Ντέλετιτς (64’ Γκαζαριάν), Καραμάνος (90+3’ Αραμπούλι).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter